Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Brock Translation


Internet izdanje - Online Privredni Imenik Srbije

U našoj zaokruženoj ponudi poslovnih izdanja sve važnije mesto zauzima internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije. Za to postoji više razloga od kojih su najvažniji generalni napredak u oblasti informatičke kulture u Srbiji, uvođenje brzih internet veza, a zatim i shvatanje neograničenog potencijala internet medija u oblasti poslovnih komunikacija od strane privrednih subjekata svih kategorija. S tim u vezi poslednjih godina u Srbiji se pojavljuje sve veći broj »ozbiljnih« internet prezentacija privrednih subjekata sasvim u skladu sa B2B konceptom ovog projekta.

Sajt Privrednog Imenika Srbije svakog radnog dana poseti preko 6.000 jedinstvenih posetilaca i to ga čini jednim od najposećenijih B2B portala u Srbiji! Zbog velikog broja redovno ažuriranih stranica i velike baze podataka, sajt Privrednog Imenika Srbije je odlično pozicioniran na svim velikim internet pretraživačima!

Internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije u paketu sa štampanim i elektronskim izdanjem ima zadatak da osnovne poslovne informacije prenese do svih kategorija korisnika, svojom dinamikom utiče na protok informacija, poveća procenat tačnosti podataka i unapredi servis pretraživanja baze podataka aktivnih privrednih subjekata iz Srbije.

Sve informacije koje izdavač prikupi terenskim i telefonskim anketama i iz drugih izvora redovno se ažuriraju u bazi podataka i svakodnevno prenose u bazu podataka na serveru Online Privrednog Imenika Srbije. To znači da nemorate više da čekate na godišnje štampano izdanje imenika, već će podaci o vama biti dostupni na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije praktično odmah, a najduže za 7 dana.


Oglašavanje u Online Privrednom Imeniku Srbije

Na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije profilisano je 6 pozicija za oglašavanje na dve glavne stranice. Pored Naslovne stranice sa vestima i oglasnim segmentom, tu je i stranica za Pretrage na kojoj će biti prikazivani svi rezultati vaših upita na pretraživaču, strane sa korporativnim oglasima kao i stranice Klasifikacije delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

Oglašavanjem na stranicama ovog sajta omogućiće Vam da u paketu dobijete pravo besplatnog upisa i objave podataka ili oglasa u ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (štampano i elektronsko) kao i pravo na besplatne primerke ovih izdanja prema izboru.

Kao oglašivač na stranicama Online Privrednog Imenika Srbije bićete automatski registrovani kao korisnik sa pravom da u toku jedne godine besplatno pristupata svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije bez ograničenja.

Više o oglašavanju možete pročitati na stranici Oglasi na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije.


Pretplata i registracija

Ragistrovani korisnik Online Privrednog Imenika Srbije postajete ukoliko se pretplatite na jedan od tri ponuđena korisnička paketa za ovu uslugu, u toku čijeg trajanja imate neograničeni pristup svim sadržajima Online Privrednog Imenika Srbije:


R.B.

Naziv paketa

Cena (din.)*
1 MESEČNI 30 dana neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 5.000,00
2 TROMESEČNI 3 meseca neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 9.000,00
3 GODIŠNJI Godinu dana neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 12.000,00

*U cenu pretplate korisničkih paketa nije uračunat PDV po stopi od 20%

Kada odaberete odgovarajući paket popunite narudžbenicu na stranici Pretplata i po prijemu dokumenta za plaćanje izvršite uplatu prema instrukcijama izdavača.

Nakon administrativne provere u najkraćem roku bićete u evidenciji kao Registrovani korisnik i dobićete e-poštom uputstvo za pristup sajtu Privrednog Imenika Srbiije sa korisničkim imenom i lozinkom. U toku trajanja pretplate moći ćete da neograničeno pristupate sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije sa bilo kog računara u mreži.

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Knjaz Miloš ad
CUBI Pokrajinski zavod za zaštitu prirode
Proverbum Gradske pijace Beograd
Srbijaput ad

Katalog 2015.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2015. je novo specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 400 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije (Program) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

SMS - Vizit karta

SMS-Vizit karta predstavlja visoko personalizovani sistem, namenjen oglašivačima na sajtu Privrednog Imenika Srbije, pomoću kojeg se drugim firmama, partnerima, saradnicima i potrošačima omogućava direktan, jednostavan i brz pristup informacijama o firmi, uz minimalne troškove >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
ADRIAHOST
Autobuski prevoz
Eurodom doo Beograd Panšped Novi Sad Petite Geneve Petrovic Premier Prezident Hotel Mag-medica Novi Sad Megatrend Univerzitet Keramika Kanjiza Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Suboticka toplana Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Visaris Ehom Auto Yugorosgaz Konsing Group Italijanski institut za kulturu