Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Srbijagas


Online Privredni Imenik Srbije - Internet izdanje

U našoj zaokruženoj ponudi poslovnih izdanja najvažnije mesto ima internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije. Za to postoji više razloga, od kojih su najvažniji generalni napredak u oblasti informatičke kulture u Srbiji, uvođenje brzih internet veza, a zatim i shvatanje neograničenog potencijala interneta kao medija u oblasti poslovnih komunikacija od strane poslovnih subjekata svih kategorija. Ne manje važan razlog je jasan B2B poslovni model Privrednog Imenika Srbije u potpunosti usmeren na privredu Srbije.

Sajt Privrednog Imenika Srbije svakog radnog dana zabeleži od 5.000 do 6.000 jedinstvenih poseta, pretežno poslovnih ljudi i to ga čini jednim od najposećenijih B2B portala u Srbiji! Zbog velikog broja svakodnevno ažuriranih stranica, velike baze podataka, moćnog pretraživača, kao i niza drugih sadržaja, sajt Privrednog Imenika Srbije je odlično pozicioniran na svim velikim internet pretraživačima!

Internet prezentacija Privrednog Imenika Srbije u paketu sa štampanim i elektronskim izdanjem ima zadatak da osnovne poslovne informacije prenese do svih kategorija korisnika, svojom dinamikom utiče na protok informacija, poveća procenat tačnosti podataka i unapredi servis pretraživanja baze podataka aktivnih poslovnih subjekata iz Srbije.

Sve informacije koje izdavač prikupi terenskim i telefonskim anketama i iz drugih izvora redovno se ažuriraju u bazi podataka i svakodnevno prenose u bazu podataka na serveru Online Privrednog Imenika Srbije. To znači da će podaci o Vašoj kompaniji biti dostupni na sajtu Privrednog Imenika Srbije praktično odmah.


Pretraživač Privrednog Imenika Srbije

Pretraživač Privrednog Imenika Srbije je najvažnija alatka za pristup informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Pored gotovih pretraga po delatnostima, po mestima i firmi po abecedi, korisnicima Pretraživač nudi mogućnost filtriranja informacija prema ključnim rečima, po kategorijama, po delatnostima i po mestima. Ovi kriterijumi za pretrage mogu biti korišćeni pojedinačno ili u raznim kombinacijama zajedno.

Algoritam koji koristi Pretraživač Privrednog Imenika Srbije ima funkciju da prema zadatim kriterijumima pronađe i prikaže sve rezultate iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije ali i da pritom favorizuje poslovne subjekte koji se oglašavaju u Privrednom Imeniku Srbije, tako što će informacije o njima uvek biti u vrhu dobijenih rezultata pretrage.


Oglašavanje u Online Privrednom Imeniku Srbije

Na sajtu Privrednog Imenika Srbije profilisano je 6 pozicija za oglašavanje na dve glavne stranice. Pored Naslovne stranice sa vestima i oglasnim segmentima, tu je i stranica sa Imenikom na kojoj će biti prikazivani svi rezultati vaših upita na pretraživaču Privrednog Imenika Srbije, strane sa korporativnim oglasima kao i stranice Klasifikacije delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

Oglašavanjem na stranicama ovog sajta omogućiće Vam da u paketu dobijete pravo besplatnog upisa i objave podataka ili oglasa u ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (štampano i elektronsko) kao i pravo na besplatne primerke ovih izdanja prema izboru.

Kao oglašivač na stranicama Online Privrednog Imenika Srbije bićete automatski registrovani kao korisnik sa pravom da u toku jedne godine besplatno pristupata svim sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije bez ograničenja.

Više o oglašavanju možete pročitati na stranici Oglasi na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije.


Pretplata i registracija

Ragistrovani korisnik Online Privrednog Imenika Srbije postajete automatski ukoliko se oglašavate u bilo kojem od izdanja Privrednog Imenika Srbije. Drugi način je da se pretplatite na jedan od tri ponuđena korisnička paketa za ovu uslugu, u toku čijeg trajanja imate neograničeni pristup svim sadržajima Online Privrednog Imenika Srbije:


R.B.

Naziv paketa

Cena (din.)*
1 MESEČNI 30 dana neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 5.000,00
2 TROMESEČNI 3 meseca neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 9.000,00
3 GODIŠNJI Godinu dana neograničenog pristupa sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije 12.000,00

*U cenu pretplate korisničkih paketa nije uračunat PDV po stopi od 20%

Kada odaberete odgovarajući paket popunite narudžbenicu na stranici Pretplata i po prijemu dokumenta za plaćanje izvršite uplatu prema instrukcijama izdavača.

Nakon administrativne provere u najkraćem roku bićete u evidenciji kao Registrovani korisnik i dobićete e-poštom uputstvo za pristup sajtu Privrednog Imenika Srbiije sa korisničkim imenom i lozinkom. U toku trajanja pretplate moći ćete da neograničeno pristupate sadržajima na sajtu Privrednog Imenika Srbije sa bilo kog računara u mreži.

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Bambi
CUBI Vila Prezident **** Sremski Karlovci
Rotor Poliklinika Nada Diva
DRVOPROMET-KULA Visaris doo

Katalog 2016.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2016. je specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Program Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
Autobuski prevoz
ADRIAHOST
Eurodom doo Beograd Premier Prezident Hotel Petite Geneve Petrovic Mag-medica Novi Sad Proverbum Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Univerzitet Dzon Nezbit Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Keramika Kanjiza Ehom Auto Yugorosgaz Knjaz Milos ad Italijanski institut za kulturu