„KAPIJE USPEHA“ U RUKAMA NAJBOLJIH
03.03.2017.

 

U hotelu „Prezident“ u Novom Sadu, u utorak 28. februara 2017. godine, Privredna komora Vojvodine (PKV) dodelila je plakete i priznanja „Kapije uspeha“ za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2016. godini. Među dobitnicima nagrada je i hotel “Premier Prezident” iz Sremskih Karlovaca. Nakon dodele nagrada upriličen je koktel na terasi otvorenog bazena hotela "Prezident" za dobitnike nagrada i ugledne zvanice.

Privredna komora Vojvodine već 25 godina u kontinuitetu dodeljuje „Kapije uspeha“ a njihov primarni cilj je razvoj privrede, koji će pospešiti dalji porast broja radnih mesta i pad nezaposlenosti. Privredna komora Vojvodine u dobitnicima priznanja vidi pouzdane partnere na putu ostvarivanja tog zajedničkog cilja, prema rečima predsednika PKV Boška Vučurevića.

U ime dobitnika, skupu se obratila Ivona Borojević, generalni menadžer hotela „Prezident“, koja je čestitala svim dobitnicima i zahvalila se PKV. „Ova nagrada nam je posebno značajna zato što smo dobili nagradu za kvalitet usluge u hotelu "Premier Prezident" iz Sremskih Karlovaca, što definitivno predstavlja najveći biser u višestruko nagrađivanom nacionalnom lancu Prezident“, rekla je Ivona Borojević. Dodala je da sa PKV postoji dugogodišnja saradnja koja „nudi razvoj i podsticaj za sve turističke ugostiteljske objekte na celoj teritoriji Vojvodine“.

Više informacija o dodeli nagrade "Kapije uspeha" na sajtu Privredne komore Vojvodine >>>