4. MEĐUNARODNI SAJAM BEZBEDNOSTI OBJEKATA, INFRASTRUKTURE, LICA I POSLOVANJA – iSEC 2013
01.01.1970.

 

U Beogradu će se od 25. do 28.09.2013. u hali 3 Beogradskog sajma, održati 4. međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja - iSEC 2013.

 

 

iSEC 2013. je regionalni sajamski i konferencijski događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti, koji će predstaviti vodeće svetski poznate brendove kroz izložbeni i stručni prateći program. iSEC je prilika za kvalitetne poslovne kontakte i razmenu informacija o najnovijim tehnologijama u funkciji lične, imovinske i poslovne bezbednosti i bezbednosti podataka.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i uz podršku Privredne Komore Srbije-Udruženja za privatno obezbeđenje i drugih strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu.

Teme sajma iSEC 2013. biće:

VISOKE TEHNOLOGIJE U FUNKCIJI JAVNE I PRIVATNE BEZBEDNOSTI
Tehnička infrastruktura objekata; Korporativna i industrijska bezbednost; Tehnička i fizička zaštita; Video nadzor gradova i saobraćajnica; Zaštita kritične javne infrastrukture; Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona; Tehnička zaštita institucija visokog rizika; Tehnika bezbednosti u saobraćaju-putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli.

INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM
Tehnička infrastruktura objekata; Tehnička zaštita i automatizacija objekta; Inteligentne zgrade.

KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST
Zaštita kritične javne infrastrukture; Zaštita energetskih objekata i industrijskih zona visokog rizika; Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata.

OPREMA ZA BANKARSKO POSLOVANJE I BEZBEDNOST
Bezbednost finansijskih institucija.

INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA (sBIT)
Elektronska uprava; Primena kvalifikovanih elektronskih sertifikata (sBIT); Prevencija visokotehnološkog kriminala (sBIT); Kartični forum-primena novih tehnologija u finansijama i kontroli pristupa; Bezbednost interneta i socijalnih mreža (sBIT); Bezbednost podataka u "oblaku" (sBIT); Bezbedne transakcije korišćenjem mobilnih tehnologija.

OSIGURANJE

NACIONALNE IZLOŽBE INSTITUTI, FAKULTETI

STRUKOVNA UDRUŽENJA

IZDAVAŠTVO, WEB i STRUČNE PUBLIKACIJE

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program, kao što su radionice iz pomenutu tematiku pod nazivom iSEC Know How i sBIT. Stručni prateći program sajma iSEC su otvoreni za poslovne posetioce sva četiri dana sajma.

Poslovni posetioci mogu da besplatno posete sajam i stručne sadržaje uz popunjavanje on-line registracionog formulara za poslovne posetioce na sajamskom registracionom portalu. Osim što im je omogućen besplatan ulazak na sajamsku manifestaciju (Ne važi za parking), registrovani posetioci i izlagači mogu pregledati profile ostalih registrovanih posetilaca i izlagača sa ciljem pronalaženja potencijalnog poslovnog partnera i dogovaranja za termin sastanka na sajmu.

Za sve dodatne informacije o sajmu, uslovima izlaganja i načinu prijave za posetioce i B2B sastanke, pogledajte sajt sajma iSEC 2013. ili kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu:

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0)11 2655-486, 2655-121
Fax: +381 (0)11 3615-298
e-mail: isec@sajam.rs