BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA
04.11.2019.

 

57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) održaće se u Beogradu od 5. do 10. novembra 2019. Ovaj najvažniji događaj u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti. Beogradski Sajam nameštaj je manifestacija na kojoj posetioci mogu da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti industrije nameštaja. Ovogodišnje izdanje stavlja u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Na Sajmu će se ove godine predstaviti novi internacionalni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu, kao što su italijanski Cappellini, hrvatski Nunc, severno makedonski Fagus i mnogi drugi. Posetioci će ponovo moći da vide kompaniju Prostoria iz Hrvatske, koju znaju kao vodeću u regionu kada je reč o kvalitetu i okrenutosti inovacijama, zatim švajcarski WOAK i domaći Gir. Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Sajam predstavlja regionalni centar u oblasti proizvodnje nameštaja.

Tokom trajanja Sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole bacajući svetlo na zvezde u usponu.

Uvođenje Hosted Buyer Programa i prisustvo svetskih i regionalnih kupaca na Sajmu otvorilo je mogućnosti za nove poslovne aranžmane, plasiranje domaćeg nameštaja na nova tržišta i podsticaj izvoza. Susretanje izlagača i kupaca, arhitekata i dizajnera sa poslovnim ljudima Sajam čini jedinstvenim mestom ugovaranja saradnje i obostranih interesa.

B2B poslovni portal namenjen je registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Sajma nameštaja, pravnih aktivnih lica. Registracija omogućava besplatnu poromociju kompanijama i kontakte sa ostalim registrovanim članovima.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.

U istom terminu održaće se i 57. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Beogradski sajam nameštaja održava se u halama 1, 1a, 2, 3, 3a i 4 Beogradskog sajma. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova 5. i 6. novembra i od 10 do 20 časova od 7. do 10. novembra. Cena ulaznice je 400 dinara, grupna ulaznice je 300 dinara, a parking se plaća 150 dinara po satu.

Organizator 57. Međunarodnog sajma nameštaja je Beogradski sajam:

Aleksandar Pavić, koordinator tel: +381 (0)11 2655-831

Tamara Stojanović, saradnik na projektu tel: +381 (0)11 2655-919

Nemanja Nikić, administrator projekta tel: +381 (0)11 2655-231

e-mail: namestaj@sajam.rs

Više o ovom događaju potražite na zvaničnom sajtu Sajma nameštaja, kao i na sajtu organizatora Beogradskog sajma >>>