Čelične konstrukcije - DT KODEN doo Novi Sad
08.12.2021.

 

Preduzeće DT KODEN doo iz Novog Sada osnovano je 1986. godine i osnovna delatnost preduzeća je izgradnja privrednih i industrijskih objekata svih vrsta i svih namena. To podrazumeva izradu i isporuku čeličnih konstrukcija, isporuka i montaža termoizolacionih sendvič panela, izrada, isporuka i ugradnja građevinske limarije, isporuka i montaža građevinske bravarije. Sve ove poslove DT KODEN izvodi sopstvenom radnom snagom: bravari, monteri, atestirani zavarivači, građevinski limari sa dugogodišnjim iskustvom, uz primenu vlastitih alata, opreme i građevinskih mašina.

Za sve materijale DT KODEN poseduje sertifikate proizvođača i ovlašćenih Instituta u pogledu kvaliteta materijala kao i ateste u pogledu otpornosti na požar. Pored toga DT KODEN se bavi projektovanjem, izradom detalja i radioničkih crteža, a sve radove izvodi uz tehničku podršku svojih iskusnih licenciranih inženjera građevinske struke.

U ponudi kompanije DT KODEN izdvajamo izradu i montažu čeličnih konstrukcija (primarnih i sekundarnih), uz održiva i najoptimalnija moguća rešenja, kao i sve vrste zemljanih radova. U toku ovih radova profesionalni tim blisko sarađuje sa inženjerskim i arhitektonskim ekspertima, tako da DT KODEN nudi izgradnju objekata po principu ključ u ruke.

Proizvodi koji se koriste za izvođenje radova i nalaze se u redovnoj ponudi kompanije DT KODEN su:

1. Paneli: 

- paneli poliuretan (termoizolacioni sendvič paneli sa ispunom od poliuretana, prosečne gustine izolacije 38-40 kg/m3 od obostranog pocinkovanog plastificiranog čeličnog, kao i aluminijumskog lima)

- frigopaneli poliuretan (termoizolacioni sendvič paneli za rashladne komore, klimatizovane proizvodne hale i skladišta)

- paneli kamena vuna (termoizolacioni sendvič paneli sa ispunom od tvrdo presovane kamene vune prosečne gustine izolacije 100-120 kg/m3 od obostrano pocinkovanog plastificiranog čeličnog lima)

2. Limovi:

- ravni limovi (čelični, pocinkovani nebojeni, pocinkovani, plastificirani, aluminijumski, u boji sa lak zaštitom)

- profilisani limovi (u različitim profilima u širokoj paleti boja od pocinkovanog čelika ili aluminijuma sa lak zaštitom, plastificirani)

3. Polikarbonati (u obliku kompaktnih ploča, šupljikavih ravnih ploča, trapeznih i valovitih ploča, otporni na fizička oštećenja, atmosferske prilike i ne propuštaju UV zrake)

Za više informacija posetite sajt kompanije ili kontaktirajte DT KODEN:

Bulevar Oslobođenja 11-13, 21000 Novi Sad, Srbija

Tel: +381 (21) 442-220, 445-701

E-mail: dtkoden@sbb.rs

Informacije za kontakt preduzeća DT KODEN u Privrednom Imeniku Srbije >>>