DEMETRA LANCI – STARA PAZOVA
29.08.2019.

 

DEMETRA LANCI doo, privredno društvo iz Stare Pazove je kompanija sa višedecenijskim iskustvom u oblasti proizvodnje i distribucije lanaca vrhunskog kvaliteta poznatih domaćih i svetskih brendova. Pored svih vrsta standardnih galovih lanca, u prodajni program uvršteni su i lančanici, ležaji, segeri, semerinzi, razni sprejevi za lance kao i ostali prateći program kao što su čivije, rascepke, klinovi i još mnogo toga…

Od samog početka poslovanja kompanija DEMETRA LANCI se bavila prvenstveno izradom i prodajom galovih lanaca za poljoprivredne mašine, sve tipove elevatora i beskonačnih traka, lance za ciglane, šećerane, hmeljare, pogone za prehrambenu industriju i ostale industrijske i radne mašine.

Pored svih standardnih tipova galovih lanaca, u svoju ponudu uvrstili su i lančanike, ležaje, semeringe, segere, multifunkcionalne i cink sprejeve, kao i sprejeve za lance. Tu su i svi sitni prateći elementi poput elastičnih čivija, rascepki, klinova, spojnica, lopatica, tehničkih lanaca – običnih alkastih cinkovanih lanaca.

GALOVI LANCI su najzastupljenija kategorija lanaca u svim industrijskim granama. Imaju ključnu ulogu u prenosu snage sa jednog pogonskog dela na drugi. Stoga se kod odabira lanca stavlja veliki akcenat na kvalitet i izdržljivost materijala od kojih se prave lanci. DEMETRA LANCI doo sa svojim poslovnim partnerima iz Slovenije, firmom CODEX iz Murske Sobote, u svom širokom asortimanu nudi veliki izbor galovih lanaca od najboljih materijala, proverenog kvaliteta i od poznatih proizvođača renomiranih brendova.

U prodajnom programu u kategoriji lanaca mogu se naći:

• Jednoredni valjkasti lanci

• Dvoredni valjkasti lanci

• Troredni valjkasti lanci

• Lanci sa šupljom osovinicom

• Poljoprivredni lanci – Lanci sa lopaticom

• Redlerski lanci

• Transportni lanci sa nosačima

• Inox (inoks) lanci

• Svi spojni elementi (spojke) za lance iz našeg asortimana

• Izrada namenskih lanaca

LANČANICI sa glavčinom i bez glavčine, indukciono termički obrađeni (kaljeni), izrađuju se od 06B do 16B što će reći od tri osmine (3/8) do jednog cola. Lančanici imaju široku primenu zbog mogućnosti dorade. DEMETRA LANCI doo nudi veliki izbor lančanika za sve tipove lanaca svih poljoprivrednih mašina.

LEŽAJEVI ili kako ih još u narodu zovu kuglageri se takođe nalaze u prodajnom asortimanu kompanije DEMETRA LANCI doo. U ponudi je veliki izbor kotrljajućih ležajeva:

• Kugličasti (jednostavni jednoredni i dvoredni, kruti, samopodesivi, sa kosim dodirom, aksijalni)

• Buričasti

• Valjkasti (cilindrični, jednoredni, dvoredni)

• Igličasti ležajevi proverenog kvaliteta od renomiranih proizvođača.

Pored svih vrsta standardnih galovih lanca, lančanika i ležajeva, u ponudi kompanije DEMETRA LANCI doo su još: Segeri, semerinzi, razni sprejevi za lance kao i ostali prateći program kao što su čivije, rascepke, klinovi i još mnogo toga.

DEMETRA LANCI doo pored prodaje svih vrsta galovih lanaca bavi se i proizvodnjom lanaca po crtežu ili po uzorku po porudžbini klijenata.

Više informacija potražite na sajtu kompanije DEMETRA LANCI doo Stara Pazova >>>

DEMETRA LANCI d.o.o.

Svetosavska 64

22300 Stara Pazova

Srbija

Tel/Fax: 022 311 133

Mobilni: 063 544 616

Mobilni: 063 481 832

E-mail prodaja: prodaja@demetralanci.com

E-mail informacije: info@demetralanci.com

E-mail finansijska služba: finansije@demetralanci.com

www.demetralanci.com

Radno vreme u maloprodajnom objektu u Staroj Pazovi je.radnim danima od 8-16 časova, subotom od 8-14 časova.

Informacije o kompaniji DEMETRA LANCI doo u Privrednom Imeniku Srbije >>>