EURODOM – KUPATILA // SANITARIJE // KERAMIKA
24.04.2019.

 

EURODOM je porodična firma iz Beograda koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo. Sa dva salona u Beogradu EURODOM je ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.

Veliki i dobro organizovan centralni magacin EURODOM-a kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.

Proizvodi koji čine raznovrsnu ponudu EURODOM-a su: Keramičke pločice, mozaik, sanitarije, slavine, galanterija, hidromasažne kade, tuš kabine, mini bazeni, saune, turska kupatila, sušači, kupatilski nameštaj, parket, deking, ventilatori...

Prodajni program EURODOM-a je baziran na proizvodima vrhunskih proizvođača iz Italije i ostalim poznatim svetskim brendovima.

Idejna rešenja koja predlaže EURODOM treba da Vam pomognu kako biste svoj životni prostor uredili tako da možete da uživate u njemu.

Na sajtu EURODOM-a arhitekte i dizajneri mogu pronaći mape keramičkih pločica i mozaika, kao i ostalu dokumentaciju koja im olakšava izradu projekata.

Maloprodajni saloni EURODOM-a nalaze se na dve lokacije u Beogradu:

EURODOM SALON 1

Ruzveltova 16, 11000 Beograd

Tel/fax: +381 11 38 09 543

Tel/fax: +381 11 38 09 544

e-mail: eurodom2@gmail.com

 

EURODOM SALON 2

Nikole Grulovića 71e, 11000 Beograd

Tel/fax: +381 11 34 74 713

Tel/fax: +381 11 30 46 463

e-mail: eurodom.hala@gmail.com

 

I danas kao i pre 20 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u EURODOM-u slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom upravljačkom timu, EURODOM danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije EURODOM >>>

Kontakt informacije kompanije EURODOM na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>