EURODOM SALONI – KUPATILA, SANITARIJE, KERAMIKA
08.06.2020.

 

EURODOM je porodična firma iz Beograda koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.

Prodajni program Eurodoma je baziran na proizvodima vrhunskih proizvođača iz Italije, a proizvodi koje ćete naći u Eurodom salonima su: Keramičke pločice, mozaik pločice, sanitarije, slavine i kupatilska galanterija, tuš kabine, hidromasažne kade i spa, saune i turska kupatila, sušači i radijatori, nameštaj za kupatilo, parket, deking, kanalice i podna rešenja, program za čišćenje i održavanje podova i ventilatori za kupatilo.

Veliki i dobro organizovan centralni magacin Eurodoma kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.

O kvalitetu Eurodom proizvoda svedoči ogromna referentna lista na kojoj se nalaze bezbrojni veoma poznati javni i poslovni prostori, hoteli i restorani, maloprodajni objekti, wellness centri i javni prostori.

Klijenti Eurodoma na njegovom sajtu mogu pronaći mnogobrojna idejna rešenja za uređenje kupatila, kuhinje, dnevnog boravka, eksterijera, bazena i javnih prostora.

I danas kao i pre 20 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u Eurodomu slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom upravljačkom timu, uz neprekidno investiranje u razvoj, Eurodom danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.

Eurodom salone možete pronaći na dve lokacije:

Nikole Grulovića 71-e, Beograd

Radno vreme: pon-pet 09-20h, sub: 09-15h

Tel/Fax: 011 3474-713, 3046-463

e-mail: eurodom.hala@gmail.com

Ruzveltova 16, Beograd

Radno vreme: pon-pet 09-20h, sub: 09-15h

Tel/Fax: 011 3809-543, 3809-544

e-mail: eurodom2@gmail.com

VELEPRODAJA I ODELJENJE ZA PROJEKTE:

Nikole Grulovića 71-e, Beograd

Tel/Fax: + 381 11 2893-702, 3046-462

e-mail: office@eurodomsaloni.rs

Sve informacije potražite na sajtu kompanije Eurodom saloni >>>

Kontakt informacije kompanije EURODOM na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>