GLOBAL PROTECT SERVICE BEOGRAD – VRHUNSKO FIZIČKO TEHNIČKO OBEZBEĐENJE
11.04.2022.

 

GLOBAL PROTECT SERVICE je privredno društvo čija je osnovna delatnost obezbeđenje imovine, lica i poslovanja koje vrši kroz alarm monitoring sa intervencijom dežurnog interventnog tima i kroz stalnu postavku obezbeđenja na objektima. GLOBAL PROTECT SERVICE pruža vrhunsku uslugu iz oblasti fizičkog obezbeđenja, zaštitu lica i objekata, industrijskih pogona, gradilišta, poslovnih zgrada, javnih skupova i manifestacija, zaštitu lica u mestu i pokretu...

Delovanjem u svom radu GLOBAL PROTECT SERVICE teži da sve probleme preventivno otkloni. Osnovni princip rada je profesionalno i zakonito obavljanje radnih zadataka i čuvanje poverljivih podataka o klijentu. Radnici obezbeđenja su fizički, psihički i stručno osposobljeni, spremni da se suoče sa svim neočekivanim situacijama i da ih uspešno reše. Uniformisani su i opremljeni sa najsavremenijim sredstvima radio-veza, metal-detektorima i svim vrstama naoružanja.

Misija

Efikasna i kontinuirana podrška organizacijama, institucijama i privrednim sistemima u definisanju i uvođenju bezbednosne funkcije kojom se iz jedne tačke prate, procenjuju i analiziraju rizici, upravlja bezbednosnim kapacitetima, koordiniraju aktivnosti na prevenciji potencijalnih pretnji i opasnosti, priprema adekvatan odgovor za slučaj vanrednih situacija koje nanose gubitke po sistem.

Filozofija

Profesionalnost pre svega.

Profesionalna usluga

Da bi postigli nivo i kvalitet rada kojem streme od samog postanka obezbeđenja u okviru GUARD PROTECT SERVICE, kompanija zapošljava ljude koji svojim mentalnim i fizičkim osobinama zadovoljavaju sve kriterijume za obavljanje ovog posla na prostorima Srbije, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Povoljne cene GLOBAL PROTECT SERVICE klijentima nudi cene usluga koje su među najpovoljnijima na tržištu.

Podrška

Svojim klijentima GLOBAL PROTECT SERVICE nudi podršku 00-24 preko svog operativnog centra.

Profesionalni zaposleni

GLOBAL PROTECT SERVICE klijentima nudi najbolje zaposlene koji mogu odgovoriti svim zahtevima. Oni su obučeni prema najvišim standardima koje propisuje ova profesija.

Fizičko tehničko obezbeđenje

GLOBAL PROTECT SERVICE pruža vrhunsku uslugu iz oblasti fizičkog obezbeđenja, zaštitu lica i objekata, industrijskih pogona, gradilišta, poslovnih zgrada, javnih skupova i manifestacija, zaštitu lica u mestu i pokretu.

Takođe u svojoj delatnosti ispunjava sve zakonske uslove za obavljanje usluga privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

GLOBAL PROTECT SERVICE

Beranska 2-v 11000 Beograd

Tel/Fax: + 381 11 305 52 52

Mob: +381 64 8387-702

Mail: office@globalprotect.rs

Web: www.globalprotect.rs

Informacije za kontakt sa kompanijom GLOBAL PROTECT SERVICE na sajtu Privrednog Imanika Srbije >>>