HOROSZCOOP SENTA – ELEKTRO PALETAR SA LI-ION BATERIJOM
29.11.2018.

 

Firma HOROSZCOOP doo iz Sente je dugogodišnji zastupnik renomiranih svetskih brendova u sferi unutrašnje manipulacije robe, kao što su TOYOTA, BT, STOCKLIN, GENKINGER i drugi.

NOVO U PONUDI – ELEKTRO PALETAR SA LI-ION BATERIJOM

RUČNI PALETAR NA ELEKTRO POGON I LITIJUM-JONSKOM (LI-ION) BATERIJOM SA POSTOLJEM ZA PUNJENJE (OPCIJA: ZAMENSKA BATERIJA).

LAKA MANIPULACIJA TERETOM ZBOG MALIH DIMENZIJA I TEŽINE SAMOG PALETARA.

JEDNOSTAVNA ZAMENA BATERIJA JEDNIM POTEZOM.

U svojoj raznovrsnoj ponudi HOROSZCOOP ima alate, rezervne delove i mašine za šumarstvo, hortikulturu, voćarstvo, povrtarstvo, komunalne radnje, kao što su SOLO prskalice, MURRAY travokosačice, svi HUSQVARNA proizvodi, svi STIGA proizvodi, OREGON lanci i dodaci za motorne testere, i td.

Od 2014. godine HOROSZCOOP ima ugovor o zastupništvu i servisu za teritoriju Srbije kao i Crne Gore sa svetski priznatom nemačkom firmom za proizvodnju vatrogasnih vozila MAGIRUS GMBH, koja je i neprikosnoveni pionir u proizvodnji vatrogasnih merdevina odnosno vozila za spašavanje sa visina.

2015. godine potpisan je ugovor o zastupništvu i servisu sa italijanskom firmom za proizvodnju radnih platformi i kranova MANOTTI S.P.A. kao i sa svetskim liderom u proizvodnji pumpi visokog učinka PIONEER PUMP LTD iz Velike Britanije.

Poslovna filozofija kompanije HOROSZCOOP je da se prodaja ne završava isporukom robe, nego da kupac ima pravo na dostupnost servisa i rezervnih delova u toku celog eksploatacionog perioda radne mašine koju je kupio. Zbog toga glavni cilj kompanije je da iziđe u susret svim potrebama korisnika sa uvek ljubaznom i po svetskim standardima obučenom servisnom službom po pristupačnim cenama.

Više informacija o svemu i informacije za kontakt na internet prezentaciji HOROSZCOOP >>>

Informacije o firmi HOROSZCOOP na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>