ITAL CENTAR – KUĆA KVALITETNIH EVROPSKIH OKOVA
11.05.2022.

 

Preduzeće ITAL CENTAR iz Stare Pazove osnovano 2005. godine, savremeni je uvoznik i distributer okova i opreme za građevinsku stolariju, pažljivo odabranih kvalitetnih Evropskih proizvođača.

U svom asortimanu Ital Centar ima kompletnu ponudu okova za drvenu, PVC i aluminijumsku stolariju...

Asortiman proizvoda kompanije ITAL CENTAR obuhvata kompletnu ponudu okova za drvenu, PVC i aluminijumsku stolariju renomiranog Italijanskog proizvođača AGB. Pored navedenog na lageru su kvake, ručice i rukohvati proizvođača HOPPE i Frosio Bortolo, kvake od inoksa Kineske proizvodnje. U ponudi su i dihtunzi za vrata i prozore Deventer, antipanik mehanizme za vrata Antipanic, padajući pragovi CCE i klizni sistemi za unutrašnja vrata Pettiti. Za aluminijumsku stolariju ITAL CENTAR raspolaže sa okovom Stublina i Savio, podprozorskim daskama i aluminijumskim okapnicama Asistal i Alumet tehnology i panelima za vrata Panadur. Novi segment u prodaji je okov za čelik Pettiti, klizni sistemi za kapije FAC i motori za kapije DEA.

Rukovodeći se sloganom „ZAJEDNO DO USPEHA“ kompanija ITAL CENTAR u prvi plan stavlja svoju ulogu u odnosu sa partnerima sa jedne i kupcima sa druge strane, gde se zajednički gradi put do uspeha.

ITAL CENTAR je od 2015. godine strateški locirao svoj distributivni centar u Staroj Pazovi. Centar se nalazi na površini od 7600 m2 sa poslovno magacinskim prostorom od 1500 m2, te nudi višestruke prednosti na našem tržištu. Pored svakodnevnih komercijalnih poslova, u centru se vrše obuke, edukacije kupaca i prezentacije proizvoda.

ITAL CENTAR garantuje kvalitet i dostupnost po pristupačnoj ceni i nastoji da svojim kupcima ponudi isključivo sertifikovanu robu sa svom potrebnom podrškom za ugradnju.

Radno vreme ITAL CENTRA je radnim danima od 08 do 17 časova, subotom od 09 do 13 časova.

Više o svemu, proizvodima i uslugama pročitajte na sajtu kompanije ITAL CENTAR >>>

Industrijska zona Volarsko polje

Panonska BB, 22300 Stara Pazova

Tel/Fax: +381 22 215-0608, 215-0609, 215-0610, 215-0611

 E-mail: office@italcentar.co.rs

Kontakt informacije kompanije ITAL CENTAR na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>