ITAL CENTAR – OKOVI ZA VRATA I PROZORE
08.12.2020.

 

Preduzeće ITAL CENTAR iz Stare Pazove je savremeni uvoznik i distributer okova i opreme za građevinsku stolariju pažljivo odabranih kvalitetnih Evropskih proizvođača, kao što su: AGB–Alban Giacomo, Hoppe, Frosio Bortolo, Savio, Pettiti Giuseppe, Antipanic, CCE, Deventer, FAC, DEA. 

U svom asortimanu Ital Centar ima kompletnu ponudu okova za drvenu, PVC i aluminijumsku stolariju renomiranog Italijanskog proizvođača AGB. Pored navedenog na lageru kompanije ITAL CENTAR su kvake, ručice i rukohvati proizvođača HOPPE i Frosio Bortolo, kvake od inoksa Kineske proizvodnje. U ponudi su i dihtunzi za vrata i prozore Deventer, antipanik mehanizme za vrata Antipanic, padajući pragovi CCE i klizni sistemi za unutrašnja vrata Pettiti. Za aluminijumsku stolariju ITAL CENTAR raspolaže sa okovom Stublina i Savio, podprozorskim daskama i aluminijumskim okapnicama Asistal i Alumet tehnology i panelima za vrata Panadur. Novi segment u prodaji je okov za čelik Pettiti, klizni sistemi za kapije FAC i motori za kapije DEA.

ITAL CENTAR je od 2015. godine strateški locirao svoj distributivni centar u Staroj Pazovi. Centar se nalazi na površini od 7600 m2 sa poslovno magacinskim prostorom od 1500 m2, te nudi višestruke prednosti na našem tržištu. Pored svakodnevnih komercijalnih poslova, u centru se vrše obuke, edukacije kupaca i prezentacije proizvoda.

Kroz svoju mrežu, ITAL CENTAR opslužuje više stotina kompanija i više hiljada krajnjih kupaca. Sa godišnjom prodajom od nekoliko stotina hiljada brava potvrđuje svoju poziciju lidera na tržištu Srbije u ovoj oblasti.

ITAL CENTAR garantuje kvalitet i dostupnost po pristupačnoj ceni i nastoji da svojim kupcima ponudi isključivo sertifikovanu robu sa svom potrebnom podrškom za ugradnju.

Rukovodeći se sloganom „ZAJEDNO DO USPEHA“ kompanija ITAL CENTAR u prvi plan stavlja svoju ulogu u odnosu sa partnerima sa jedne i kupcima sa druge strane, gde se zajednički gradi put do uspeha.

Industrijska zona Volarsko polje

Panonska BB

22300 Stara Pazova

Tel/Fax: +381 22 215-0608, 215-0609, 215-0610, 215-0611

E-mail: office@italcentar.co.rs

Radno vreme ITAL CENTRA je radnim danima i subotom od 08 do 17 časova.

Galerija:

Više o svemu, proizvodima i uslugama pročitajte na sajtu kompanije ITAL CENTAR >>>

Kontakt informacije kompanije ITAL CENTAR na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>