LIMO MONT doo – Tim koji pobeđuje
25.06.2019.

 

LIMO MONT doo, privredno društvo iz Beograda je lider u oblasti građevinske limarije, pokrivačkih radova, klimatizacije i ventilacije, izolacije i bravarskih radova. Kompanija je počela sa radom 2007. godine. Tokom godina LIMO MONT je aktivno učestvovao u nekim od najvećih projekata širom zemlje i profilisao se kao ugledna kompanija. Iskustvo, fleksibilnost, mreža partnera, vrhunski majstori, poštovanje zadatih rokova, standarda struke i bezbednosnih propisa samo su neke od prednosti kojima se LIMO MONT ističe na tržištu.

LIMO MONT je kompanija koja ima za cilj da udovolji svojim klijentima. Dugogodišnje iskreno i pošteno poslovanje predstavlja poslovnu filozofiju i temelj kompanije. Najveći i najznačajniji resurs kompanije predstavljaju zaposleni, stoga se stalno insistira na usavršavanju pojedinaca na ličnom i profesionalnom nivou, uz maksimalno nastojanje da se obezbede najbolji uslovi za rad i adekvatna nagrada za svaki trud.

“Naš glavni cilj su zadovoljni klijenti.”

Svojim klijentima LIMO MONT pruža usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta i to kroz timski rad, posvećenost i primenu novih tehnologija i iskustava. Kontinuirano se prate trendovi u struci, kao i nove tehnologije i materijali. Poštovanje i primena svih bezbednosnih propisa i opreme su ključ dugotrajnosti i uspeha kompanije i na tome se beskompromisno insistira.

Konstantno unapređujući proces proizvodnje i montaže svojih proizvoda LIMO MONT klijentima nudi najbolji odnos cene i kvaliteta.

Tokom godina rada LIMO MONT je stekao veoma važne partnere, sa kojima sarađuje na gotovo svim projektima u cilju pružanja što bolje usluge i kvaliteta.

“Više od 1000 uspešno završenih projekata.”

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije LIMO MONT doo >>>

Smederevski put 108-b, 11307 Boleč

Tel. 011 8062-961

E-mail: office@limomont.rs

RADOVAN STANIĆ, Direktor

Tel. 064 8238-140

E-mail: radovan.stanic@limomont.rs