MAK TRADE GROUP – VELEPRODAJA ELEKTRO INSTALACIONOG MATERIJALA
08.06.2019.

 

MAK TRADE GROUP je privredno društvo iz Beograd specijalizovano za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti automatike, elektro instalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora, grejnih tela, ventilacionih uređaja i opreme. Iz proizvodnog pogona svakodnevno izlaze na stotine proizvoda sa oznakom MTG i M-T: od aspiratora, višenamenskih ventilatora, grejača, razvodnih tabli, automatskih osigurača, višestrukih prenosnih priključnica, motalica, pa sve do priključnih kablova, kalorifera, kupatilskih grejalica i DM sklopki...

Spektar proizvoda je veoma širok. Proizvodni i prodajni program se sastoji od preko 3.000 artikala iz oblasti automatike, elektroinstalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora, grejnih tela, ventilacionih uređaja i prateće opreme.

MAK TRADE GROUP raspolaže savremenim poslovnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana, kako bi u najkraćem roku udovoljio zahtevima kupaca na srpskom tržištu i ostalim tržištima, kako u okruženju (BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Grčka), tako i u Ruskoj Federaciji.

Ponuda kompanije MAK TRADE GROUP obuhvata širok spektar proizvoda razvrstanih u sledeće kategorije:

ELEKTROMATERIJAL

AUTOMATIKA

RASVETA

REZERVNI DELOVI BELE TEHNIKE

GREJNA I RASHLADNA TELA

VENTILACIONI UREĐAJI I OPREMA

RAZNO

Iz tog razloga MAK TRADE GROUP je na svom odlično organizovanom i preglednom sajtu omogućio preuzimanje kataloga pojedinih proizvoda u .PDF ( Adobe Acrobat Reader© ) formatu. Pored vizuelnog prikaza, u katalozima se mogu naći detaljne informacije o proizvodima, njihova namena i odgovarajuće tehničke karakteristike.

Vođeni idejom da je kupcu neophodno ponuditi proizvod visokog kvaliteta, MAK TRADE GROUP je unapredio svoju organizaciju, poslovno-informativni sistem i sistem kvaliteta ISO 9001:2008, uvođenjem i ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007 standarda.

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije MAK TRADE GROUP >>>

Podavalska 2-B

11231 Beograd-Resnik, Srbija

Telefon: +381 11 3531-700

Telefon: +381 11 804-0044

Telefaks: +381 11 804-2425

E-mail: office@maktrade.rs

Informacije: info@maktrade.rs

Komercijala: komercijala@maktrade.rs

Računovodstvo: racunovodstvo@maktrade.rs

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 08:00 - 16:00

Subota: 08:00 - 15:00

Informacije za kontakt sa kompanijom MAK TRADE GROUP na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>