METAL SHOP SUBOTICA – SENDVIČ PANELI ZA KROV I FASADU
25.11.2018.

 

METAL SHOP doo iz Subotice je porodična kompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji POCINKOVANOG i PLASTIFICIRANOG LIMA, proizvodnji OLUČNIH SISTEMA i svih pratećih stvari za građevinsku limariju. Od svog osnivanja kompanija se vodi strategijom KVALITET, POVERENJE, POUZDANOST, ODGOVORNOST, a stalnim ulaganjima u kvalitet proizvoda, raznolikost asortimana i brzinu usluga METAL SHOP se izborio za lidersku poziciju u sektoru građevinarstva.

Kompanija posluje na 2000 m2 proizvodnog i magacinskog prostora i raspolaže savremenim mašinama i opremom za obradu lima kao i transportnim voznim parkom.

GRAĐEVINSKA LIMARIJA – OLUCI I PRATEĆI ELEMENTI

- Horizontalni oluk

- Vertikalni oluk

- Ispusni kazan

- Vinkla

- Obujmica (šelna)

- Zatvarač (forkop)

- Koleno (luk)

- Plastificirani lim

- Kuka-držač oluka

PROFILISANI LIMOVI - KROVNI I FASADNI ELEMENTI

- Krovni lim

- Fasadni lim

- Crep ploča

- Drip stop antikondenz filc

METALURGIJA

- Limovi (toplovaljani, hladnovaljani, pocinkovani, inox lim, aluminijumski, bakarni, rolovani pocinkovani lim)

- Profili (L profil, U profil, svetlovučeni čelik, ump imp nosači, pljosnato željezo-flah, firiket, betonsko gvožđe)

- Pletiva (armaturna mreža, panelne ograde, grifovano platno, istegnuti metal, paljena i pocinkovana žica, šulc mreže, pletena žica)

- Konstrukcione cevi (šavne i bešavne cevi, pravougaone cevi, kvadratne cevi, pocinkovane cevi, hidro ispitane cevi)

METAL SHOP u svom asortimanu ima proizvode Slovačke firme KJG i to horizontalne i vertikalne oluke sa velikim izborom boja sa KJG ral karte. U maloprodajnom skladištu svakodnevno možete dobiti pocinkane, braon, bordo, crne i antracit sive oluke i prateću limarsku galanteriju. U cenu materijala uračunata i je i dostava na kućnu adresu.

U maloprodajnom objektu METAL SHOPA pronaći ćete još raznu šrafovsku robu, alate, Irkom 3u1 farbe, elektrode za zavarivanje i CO2 žicu, kao i SIKA proizvode za limarske radove.

METAL SHOP obezbeđuje uslugu TRANSPORTA za sve svoje proizvode, kao i usluge SEČENJA i SAVIJANJA limova za građevinsku limariju na sopstvenim mašinama.

Više informacija o svemu potražite na sajtu METAL SHOP kompanije >>>

Informacije o firmi METAL SHOP u Privrednom Imeniku Srbije >>>