Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE 2018.
11.04.2018.

 

Sajam građevinarstva u Beogradu, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, održaće se od 18. do 21. aprila 2018. godine na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma. Sajam građevinarstva je specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije: od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Upotpunjuju ga i različiti načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima. Kao finalna delatnost, deo Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera.

Učesnici manifestacije, koja se održava pod sloganom “PAŽNJA! GRADOVI U TOKU”, su svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima. Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

Ovogodišnja sajamska postavka, kao jedan od najznačajnijih poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, biće i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Povećan broj izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije doprineće kvalitetu, obimu i atraktivnosti ove sajamske manifestacije.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 10. Međunarodni sajam kamena - STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije. Najavljeno je više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekte, dizajneri, predstavnici sektora građevine, urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

Posebno značajan segment i novina od ove godine biće uvođenje dve nove robne grupe: „Nekretnine i investicije“ i „Arhitektura i urbanizam“. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje objekata, kao i agencija za promet nekretnina i arhitektonskih biroa. Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

I ove godine biće organizovani nastupi i učešće proizvođača u okvirima nacionalnih izložbi. Predstaviće se države koje su i do sada učestvovale na smotri, a neke zemlje predstaviće se po prvi put. SEEBBE 2018. je prilika za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje postavljaju svetski standardi.

Sajam građevinarstva ima izuzetnu ulogu u afirmaciji građevinske struke i liderski status u regionu, što potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Predstavlja mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5% do 30% na svoje proizvode i usluge.

Generalni sponzor manifestacije je ALUROLL doo Batočina.

B2B poslovni portal Sajma građevinarstva namenjen je registraciji kako izlagača, tako i poslovnih (pravna lica) posetilaca. Registracijom preko portala firme imaju mogućnost da postave svoj B2B saradnički profil. Registracija omogućava besplatnu poromociju kompanijama i mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa potencijalnim poslovnim partnerima. U svom profilu firme mogu postaviti koju tehnologiju, proizvode ili usluge nude i koji vid saradnje traže.

Sajam građevinarstva SEEBBE 2018. se održava na celokupnom otvorenom i zatvorenom izložbenom prostoru Beogradskog sajma, a radno vreme je od 18. do 20. aprila od 10 do 19 časova i od 10 do 17 časova poslednjeg dana sajma 21. aprila. Cena ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne posete, odnosno 100 dinara za grupne posete učenika i studenata, a parking se naplaćuje 100 dinara po satu.

Organizator 44. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2018. je Beogradski sajam:

Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija

Dejana Cahun, saradnik na projektu

Tel: +381 (0)11 2655-248, 2655-899, fax: 2655-219

Biljana Jergić, administrator projekta

Tel: +381 (0)11 2655-301, 2655-310

Ana Želčeski, administrator projekta

Tel/faks: +381 (0)11 2655-621

Stefan Skadrić, administrator projekta

Tel: +381 (0) 2655-016

e-mail: seebbe@sajam.rs

www.sajamgradjevine.rs

Galerija:

Više informacija o svemu potražite na sajtu Beogradskog sajma i sajtu Sajma građevinarstva >>>