NOVA VITA – SPECIJALNA BOLNICA ZA INTERNU MEDICINU
05.07.2018.

 

Specijalna bolnica za internu medicinu Nova Vita u Beogradu je savremen, kvalitetan i poverljiv partner klasičnoj medicini u lečenju najtežih oboljenja kao i u unapređenju zdravlja uopšte. Nova Vita je prva privatna bolnica u Srbiji, a trenutno i najveći privatni bolnički objekat u regionu. Bolnica poseduje kompletne smeštajne kapacitete sa prateċom infrastrukturom i specijalističkom medicinskom uslugom. Izgrađena je na prostoru 3.200 m2 i podeljena na sedam funkcionalnih celina.

Bolnički stacionar sastoji se od Odeljenja za onkologiju i hematologiju i Odeljenja za internističke bolesti (pulmologija, kardiologija, gastroenterologija) obezbeđene su sve neophodne medicinske dijagnostičke i terapijske usluge uz kontinuirani nadzor lekara i izuzetan komfor za pacijenta. Stacionar ima ukupno 35 bolničkih klimatizovanih soba sa 78 postelja. Pacijentima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani. Sve sobe su opremljene po najvišim bolničkim standardima što podrazumeva multifunkcionalne postelje sa antidekubitalnim dušecima, kablovsku TV, bežični internet..

Poliklinička služba obezbeđuje ambulantne preglede, laboratorijske analize, kompletnu dijagnostiku, ambulantnu terapiju kod internih oboljenja i savetovalište za zdrav način života.

Dnevna bolnica za primenu hemoterapije i savetovalište za onkološke pacijente.

Kondicioniranje i oporavak onkoloških pacijenata. Sinergijom različitih terapija i tretmana u zavisnosti od potreba i mogućnosti pacijenata, u bolničkim uslovima, postižemo jačanje imunog sistema, a samim tim omogućavamo da organizam bolje podnese hemo ili radioterapiju i bolje se izbori sa osnovnom bolešću i poveća šanse za izlečenje. U procesu se primenjuje:

• Imunoterapija

• Prilagođena ishrana

• Fizikalna terapija i masaža

• Hidroterapija

• Druge terapije po preporuci i/ili na lični zahtev pacijenta, a sve uz konsultaciju vrhunskih stručnjaka

Trajni smeštaj za vaše bake i deke, mame i tate, lekarski nadzor 24h, ljubazno osoblje, hrana i dnevne društvene aktivnosti prilagođene ličnim potrebama po savetu stručnjaka.

Onkologija. Onkološki pregledi i konsultacije koje obavljaju vrhunski stručnjaci, specijalisti onkologije i interne medicine sa višegodišnjim iskustvom.

Palijativno zbrinjavanje pacijenata. Prva i jedina bolnica ove vrste u Srbiji, 24h lekarski nadzor, decenijsko iskustvo, veliki kapacitet.

Osnovni metod lečenja bolnice Nova Vita primenom prirodnih preparata, sa kompletno (naučno i iskustveno) ispitanim imunostimulatornim i antitumorskim efektima (samostalno ili u kombinaciji sa metodama lečenja klasične medicine) doveo je do izuzetnih rezultata u lečenju malignih bolesti, autoimunih bolesti i bolesti jetre.

Pacijenti Specijalne bolnice za internu medicinu Nova Vita imaju izuzetno pozitivne rezultate u terapiji onkoloških i autoimunih bolesti, infektivnih bolesti, ciroze i bolesti jetre, i drugih najtežih zdravstvenih stanja. Lečenje na klinici Nova Vita zasnovano je na integrativnoj primeni visokoefikasnih preparata vodećih svetskih zdravstvenih i naučnih institucija sa uspešnim načinom primene najsavremenijih saznanja u lečenju malignih bolesti, supstancama sa dokazanim imunostimulatornim i antitumorskim učinkom bez neželjenih efekata. Lečenje u bolnici Nova Vita predstavlja maksimum u svetskoj medicinskoj ponudi današnjice.

Nova Vita stručni tim čine lekari bolnice, stručnjaci iz “Biopharm” grupe, naučni saradnici velikih istraživačkih i medicinskih svetskih centara. Od osnivanja do danas stoje fantastični rezultati, više hiljada zadovoljnih pacijenata iz svih zemalja, a sa ponosom se među njima kao pacijenti ističu doktori iz Amerike, Švajcarske, Francuske i drugih visokorazvijenih zapadnih zemaja koji su došli i obavili lečenje u srpskoj zdravstvenoj instituciji bolnici Nova Vita.

Latinski naziv bolnice NOVA VITA u prevodu znači nov život, druga šansa, to je ujedno ideal osnivača bolnice g. Milomira Kandića diplomiranog lekara prirodne medicine i onih koji su nesrećnim spletom okolnosti izgubili najveću dragocenost, zdravlje.

Specijalna bolnica Nova Vita nalazi se u Beogradu u ulici Patrijarha Dimitrija 36. Radno vreme bolnice je od 0 do 24. Kontakt telefoni su:

+381 11 356 52 10

+381 11 356 48 63

+381 11 356 48 64

+381 65 444 10 15

+381 11 356 44 88 - fax

office@novavitahospital.com

www.novavitahospital.com

Više informacija o ovome potražite na sajtu Specijalne bolnice Nova Vita >>>