NS KONCEPT – AUTOMATIZACIJA INDUSTRIJSKIH PROCESA
09.11.2020.

 

Osnovna delatnost kompanije NS KONCEPT doo iz Novog Sada je automatizacija industrijskih i termičkih procesa. Od automatizacije osvetljenja, automatizacije postrojenja na biomasu, preko upravljanja klimatizacijom, grejanjem i hlađenjem pa sve do alarmnih sistema i sve to po principu “ključ u ruke”. Pored industrijske automatizacije NS KONCEPT projektuje i sisteme automatskog upravljanja za neindustrijske objekte kao što su privatni domovi, zgrade, restorani, škole, hoteli.

U svom dosadašnjem postojanju kompanija se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih preduzeća. Tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera elektro i mašinske struke. U svom poslu stalno se prate najnoviji trendove i tehnologije, kako bi klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu, uz očuvanje životne sredine. Klijentima se garantuje individualni pristup i kvalitet poštujući zahteve i finansijsku konstrukciju projekta. Glavni zadatak je maksimalno se prilagoditi zahtevima klijenta i pružiti mu profesionalan savet i uslugu.

NS KONCEPT nudi kompletnu paletu proizvoda vrhunskih proizvođača niskonaponske i visokonaponske opreme, merne i kontrolne opreme kao i srodne opreme. Kompanija nabavlja, ugrađuje, održava i servisira vrhunsku opremu renomiranih proizvođača:

NS KONCEPT pruža kompletnu podršku svojim kupcima, bilo da se radi o stručnom savetu, popravki ili nadogradnji. Radi dijagnostiku i otklanjanje kvarova, kvalitetno i brzo. Pored toga nudi održavanje i remont opreme i instalacija. Ovlašćeni je Danfoss servis.

Automatizacija industrijskih i termičkih procesa

Subotička 21, 21000 Novi Sad, Srbija

tel +381(21)4790356

tel +381(21)4790357

e-mail: office@nskoncept.rs

Kontakt informacije kompanije NS KONCEPT u Privrednom Imeniku Srbije >>>