PAKETOMAT - NOVA USLUGA KURIRSKE SLUŽBE D EXPRESS
20.07.2020.

 

Po prvi put u Srbiji kurirska služba D EXPRESS omogućava svojim klijentima da pakete preuzmu na nekoj od benzinskih stanica NIS PETROLA i GAZPROMA u vreme kada njima to najviše odgovara bez čekanja kurira. Za sada je na raspolaganju 30 novih adresa za dostavu paketa u Beogradu.

Paketomati su otvoreni non stop 24/7, a korišćenje ove usluge je vrlo jednostavno, tako da do paketa stižete u samo četiri koraka:

1. KORAK: Online poručivanje usluge

2. KORAK: Kada D EXPRESS preuzme paket, šalje klijentu obaveštenje i link na kojem  može da izabere lokaciju Paketomata za preuzimanje. Poruka obaveštenja o preuzimanju paketa šalje se putem Viber aplikacije, ili se isto obaveštenje prosleđuje putem SMS-a.

3. KORAK: Kada D EXPRESS paket isporuči na odabranu lokaciju, klijent dobija  obaveštenje o tome i KOD za otvaranje pregrade u kojoj je paket.

4. KORAK: Klijent odlazi na benzinsku stanicu koju je odabrao za preuzimanje paketa. Ako je paket platio unapred ide pravo do Paketomata, ukuca KOD iz poruke i preuzmi paket. Ako paket plaća pouzećem, na kasi benzinske stanice pročita KOD iz poruke, plati kasiru i na Paketomatu ukucaj KOD i preuzme paket.

Više o ovoj usluzi i o kurirskoj službi D EXPRESS potražite na sajtu kompanije >>>

Kontakt informacije kompanije D EXPRESS na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>