POSLOVNA APLIKACIJA B2B SRBIJA – NOVA VERZIJA PROGRAMA
27.01.2022.

 

Nova verzija poslovne aplikacije B2B Srbija-Program je upravo postala dostupna za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije. Novi korisnici softvera mogu preuzeti instalcionu verziju sa ažurnim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije, a stari korisnici će samo preuzeti izmenu za tekući mesec, direktno iz svog programa.

Šta sve prosečnom poslovnom korisniku nudi program B2B Srbija možete pročitati na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a mi Vam ovde skrećemo pažnju na praktičnu upotrebnu vrednost ovog softvera u oblasti direktnog marketinga.

Biznis model ovog projekta predvideo je da će softver B2B Srbija biti najkorisniji segmentu mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnicima, u okviru koncepta BTL direktnog marketinga (Below the Line Marketing).

Osnovna vrednost ovog softvera je njegova upotrebljivost u svrhu direktnog marketinga. Naime, alati kojima je program B2B Srbija opremljen omogućavaju prosečnom korisniku lako pretraživanje, sortiranje, izdvajanje i čuvanje podataka. Program omogućava izvoz odabranih informacija u txt fajlove, koje korisnik može iskoristiti za kreiranje sopstvenih baza podataka, tabela, mejling lista i slično. Sve to uz minimalno poznavanje kompjuterskih veština i komercijalnih softvera poput excel-a i sličnih programa.

Program B2B Srbija se ažurira novim informacijama iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije u proseku jednom mesečno, jednostavnim preuzimanjem novih izmena direktno iz samog programa. Tako korisnici softvera mogu svakog meseca da kreiraju novu mejling listu i pošalju je željenoj grupi kao ponudu, newsletter, informaciju o svojim proizvodima i uslugama itd.

Možda najbitnija vrlina ovog softvera je pristupačnost korisnicima, jer program možete naručiti po ceni od 9.900,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

Zainteresovanim korisnicima na raspolaganju je i najnovija verzija programa na Engleskom jeziku: B2B Serbia-Business Application >>>

Program B2B Srbija može se besplatno preuzeti u obe verzije na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a više o softveru, licenci i registraciji programa pročitajte ovde >>>