SALAŠ 011 – DOSTAVA HRANE I KETERING
23.07.2019.

 

SALAŠ 011 KETERING iz Beograda pruža usluge dostave hrane, kako fizičkim tako i pravnim licima, sa fokusom na teritoriju Novog Beograda i Zemuna, kao i profesionalne usluge keteringa na teritoriji grada Beograda. SALAŠ 011 nudi i uslugu svakodnevne organizovane isporuke obroka za zaposlene u određeno vreme na gradilišta, kancelarije i poslovne prostorije, filmske setove i drugo...

Misija kompanije SALAŠ 011 sastoji se u tome da svaka mušterija dobije kvalitetno pripremljeni obrok, napravljen isključivo od kvalitetnih namirnica. Pažljivim odabirom namirnica, stručnom pripremom hrane uz nadzor nutricioniste, ljubaznošću operatera i vozača SALAŠ 011 dugi niz godina pruža klijentima mogućnost kvalitetne i zdrave ishrane uz veoma povoljne cene.

DOSTAVA HRANE

SALAŠ 011 pruža uslugu dostave hrane na kućnu adresu, kako pravnim tako i fizičkim licima. Fokus ovog segmetna poslovanja je na teritoriju Novog Beograda i Zemuna, a za ostale delove grada potreban je dogovor unapred. Vreme dostave hrane za ove teritorije je u proseku 1sat od trenutka poručivanja. Svi obroci pripremaju se pod budnim okom nutricioniste, koji za svako jelo na meniju daje svoju stručnu ocenu i preporuku. Izbor jela je takav da zadovoljava sve potrebe po pitanju hranljivosti i različitih ukusa. U standardnoj ponudi su doručci sa jajima, tortilje, sendviči, supe, čorbe, kuvana jela, roštilj, riba, salate, salate obroci, deserti, i napici. Svakog dana SALAŠ 011 nudi jelo dana koje se kuva samo tog dana i nema ga u standardnoj ponudi.

KETERING

SALAŠ 011 nudi profesionalne usluge keteringa za sve vrste proslava. Ketering za dečije rođendane, ketering za poslovne proslave, ketering za koktele, ketering za posne i mrsne slave, ketering za svadbe i druga događanja. Ketering usluge podrazumevaju dostavu hrane, serviranje, obezbeđivanje kompletnog stonog inventara i druge profesionalne ketering opreme za posluženje hrane i pića. Po potrebi moguće je angažovanje uniformisanog profesionalnog osoblja za služenje, serviranje, prezentaciju hrane i ostalo. Za sve vrste događanja pripremljeno je više tipskih ponuda, uz mogućnost da odaberete sami šta biste voleli da bude posluženo. Za slave kuvari SALAŠ 011 keteringa pripremaju i posni i mrsni jelovnik uz mogućnost prilagođavanja željama klijenta.

OBROCI ZA ZAPOSLENE

Ukoliko imate potrebe za svakodnevnom organizivanom isporukom hrane u određeno vreme SALAŠ 011 nudi niz pogodnosti za ovu vrstu usluge. Pravi se poseban jelovnik u zavisnosti od potreba i želja naručioca i zatim vrši isporuka hrane na gradilišta, u kancelarije i poslovne prostorije svakodnevno, isporuku hrane na filmske setove i drugo. Hrana se dostavlja ili u nepovratnoj ambalaži ili u posebnim gastro posudama namenjenim za transport hrane. Mogućnost plaćanja preko računa, povoljnije cene za veći broj obroka. Veliki izbor jela: kuvana jela, supe, čorbe, roštilj, doručak sa jajima, salate, poslatsice i drugo. Hranu se raznosi u sve delove grada Beograd 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Svojim klijentima SALAŠ 011 je omogićio online poručivanje uz obavezno otvaranje naloga i prijavu.

Više informacija o svemu potražite na sajtu kompanije SALAŠ 011 >>>

Salaš 011 ketering i dostava hrane

Palmira Toljatija 2-a, 11070 Novi Beograd

Tel. 064 209-3070

Tel. 069 636-169

office@salas011.rs

www.salas011.rs

Galerija: