SMS VIZIT KARTA – NOVI SERVIS PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE
01.01.1970.

 

Privredni Imenik Srbije uvodi na svom sajtu novi servis kojim upotpunjuje svoju ponudu B2B marketinga i u oblasti SMS komunikacija.

SMS-Vizit karta predstavlja visoko personalizovani sistem, namenjen oglašivačima na sajtu Privrednog Imenika Srbije, pomoću kojeg se drugim firmama, partnerima, saradnicima i potrošačima omogućava direktan, jednostavan i brz pristup informacijama o firmi, uz minimalne troškove.

 

Posetilac sajta Privrednog Imenika Srbije, može sada sa info strane Vaše firme preuzeti i u svom mobilnom telefonu sačuvati sve što mu je potrebno za kontakt, kao i informacije o Vašim proizvodima ili uslugama.

Sajt Privrednog Imenika Srbije svakog radnog dana poseti oko 6.000 jedinstvenih posetilaca i to ga čini jednim od najposećenijih B2B portala u Srbiji! Zbog velikog broja redovno ažuriranih stranica i velike baze podataka, sajt Privrednog Imenika Srbije je odlično pozicioniran na svim internet pretraživačima! To su razlozi zbog kojih ćete pre biti viđeni na sajtu Privrednog Imenika Srbije, čak iako Vaša firma ima sopstveni sajt!

 

Za korisnike (pretplatnike i oglašivače) ovog servisa cena SMS vizitke je niža od štampane vizit karte, a povraćaj uloženih sredstava je brži i sigurniji jer je preuzimaju samo zainteresovani klijenti. Za posetioce sajta Privrednog Imenika Srbije, pretraživanje baze podataka i preuzimanje SMS vizitke je besplatno.

Najveća vrednost servisa SMS-Vizit karta je to što ostaju trajno zabeleženi brojevi telefona svakog posetioca koji je na sajtu Privrednog Imenika Srbije, privučen profilom Vaše firme, preuzeo SMS vizitku. Na taj način se čuvaju kontakt telefoni potencijalnih klijenata, zainteresovanih da posluju sa Vama ili da dobiju detaljnija obaveštenja o Vašim proizvodima i uslugama.

Privredni Imenik Srbije omogućava firmama korisnicima servisa SMS-Vizit karta, da periodično dobijaju generisane izveštaje o broju preuzetih vizitki i listinge brojeva mobilnih telefona, koji mogu poslužiti kao osnov za kreiranje baza podataka za nove marketinške kampanje, ankete, promocije i druge marketinške akcije, poput danas veoma popularnog SMS kupona.

Privredni Imenik Srbije Vam nudi 2 standardna paketa oglašavanja, u okviru kojih dobijate praktično besplatno i kredit od 500 SMS vizitki. Ove pakete možete poručiti po povlašćenoj ceni preko interneta sa našeg sajta. Kada u toku godine potrošite svoj kredit SMS vizitki, možete da dokupite novu količinu po ceni od 4.000,00 dinara za 500 SMS vizitki, a za veće količine po važećem cenovniku.

Pretplatnici i oglašivači u bilo kojem od izdanja Privrednog Imenika Srbije, a koji imaju ugovor u vrednosti iznad 20.000,00 din. mogu besplatno koristiti kredit od 50 SMS vizitki i tako isprobati mogućnosti ovog servisa.

Više o servisu SMS-Vizit karta, cenama i načinu poručivanja pogledajte na stranici SMS-Vizit karta>>>