U MerkurXtip-u, Cash out opcija uvek uz igrače
04.10.2021.

 

Cash out, odnosno isplata tiketa pre vremena, je jedna od opcija koja postaje sve popularnija kod online klađenja. Imate odigran tiket, sve utakmice nisu završene, a želite da nastavite da igrate, nema problema. Zatražite opciju Cash out i dobitak stiže. Nije važno da li je na tiketu ostao jedan ili više mečeva, ova opcija je uvek dostupna. Neke kladionice imaju opciju Cash out, ali samo za online tikete i to u klađenju uživo, a u MerkurXtip-u moguće je iskoristiti ovu mogućnost bilo da se kladite u lokalu ili online, bilo da je tiket uživo ili odigran ranije.

To je kao da vam je dobitak sve vreme u rukama! Zvuči sjajno, zar ne?

Zašto kažemo da je Cash out opcija jedna od najpopularnijih, zato što je ona uvek na strani igrača. Neki parovi su prošli, čekate dobitak, a nemate strpljenja ili se plašite za njegov ishod? Sve to nestaje u momentu kada se naplati Cash out, a onda igra može da se nastavi.

U zavisnosti od toga kada želite da uzmete Cash out, varira i suma koja može da se naplati. Ako je ostala na tiketu jedna utakmica, a nije krenula kako ste se nadali ili jednostavno ne želite da rizikujete, aktivacijom opcije Cash out prekidate neizvesnost i novac je kod vas.

Daćemo jedan primer kako bismo svima približili blagodeti ove opcije. Upravo u MerkurXtipu se desila situacija da je igrač čekao na tiketu maksimalnih 5 miliona dinara, ali su mu čak tri para ostala na tiketu. Iako se radilo o favoritima, igrač je opcijom Cash out isplatio tiket pre vremena i zaradio nešto više od milion dinara, a da to nije uradio, ostao bi bez ičega.

U MerkurXtip-u preuzmite kontrolu nad svojim tiketom i budite uvek u plusu. Cash out se nebrojeno puta do sada pokazao kao opcija koja favorizuje igrača u odnosu na kladionicu, ako ne verujete – probajte.

Vlasnici Xtip Naloga imaju mnogobrojne pogodnosti, a Cash out je samo jedna od njih.

MerkurXtip, uvek blizu!