ŽELIMO SVIMA SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2020. GODINU
24.12.2019.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećne novogodišnje praznike i uspešnu novu 2020. godinu!

Svim saradnicima, partnerima, oglašivačima, pretplatnicima i korisnicima Privredni Imenik Srbije želi srećnu i uspešnu poslovnu 2020. godinu!

Novu poslovnu godinu započnite sa izdanjima Privrednog Imenika Srbije: Katalog i Program. Oba ova izdanja, kao i sajt Privrednog Imenika Srbije su dvojezična, na Srpskom i Engleskom.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2020. godinu je specijalno digitalno godišnje dvojezično izdanje, sa izborom 500 uspešnih i referentnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije, prema odabiru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Program Privrednog Imenika Srbije je elektronsko izdanje, takođe na Srpskom i Engleskom jeziku, sa alatima za pretraživanje, snimanje, čuvanje i izvoz informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije.

I Katalog i Program Privrednog Imanika Srbije za 2020. su u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija korisnicima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika.

Distribucija oba izdanja biće obavljena preko sajta Privrednog Imenika Srbije, a o terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE ŽELI SVIM SARADNICIMA, PARTNERIMA, OGLAŠIVAČIMA I PRETPLATNICIMA SREĆNU I USPEŠNU POSLOVNU 2020. GODINU !