ŽELIMO VAM SREĆU I ZDRAVLJE U NOVOJ 2022. GODINI!
21.12.2021.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećne novogodišnje praznike i puno zdravlja i sreće u nastupajućoj 2022. godini!

Svim saradnicima, partnerima, oglašivačima, pretplatnicima i korisnicima, Privredni Imenik Srbije želi više uspeha u poslovnoj 2022. godini!

Za početak nove poslovne godine Privredig Imenik Srbije priprema novi Katalog za 2022. godinu i poslovni softver B2B Srbija. Oba ova izdanja, kao i sajt Privrednog Imenika Srbije su dvojezična, na Srpskom i Engleskom.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2022. godinu je specijalno digitalno godišnje dvojezično izdanje, sa pregledom 500 uspešnih i referentnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije, prema izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije.

Program B2B Srbija je elektronsko izdanje, takođe na Srpskom i Engleskom jeziku, sa alatima za pretraživanje, snimanje, čuvanje i izvoz informacija iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Program se redovno (mesečno) ažurira novim informacijama preko interneta.

I Katalog i Program Privrednog Imanika Srbije za 2022. su u finalnoj fazi proizvodnje i distribucija korisnicima će otpočeti odmah nakon novogodišnjih i božićnih praznika, a o terminima i ostalim detaljima distribucije bićete blagovremeno obavešteni putem Vesti na ovim stranicama i preko redovnog newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

PRIVREDNI IMENIK SRBIJE ŽELI SVIM

SARADNICIMA, PARTNERIMA I OGLAŠIVAČIMA 

ZDRAVU, SREĆNU I USPEŠNU 2022. GODINU !