Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir LLOYD'S
Danube
D Express Imlek
Srbijagas

ARHIVA VESTI

KONKURS ZA STANARE POSLOVNOG INKUBATORA SUBOTICA

29.01.2015

POSLOVNI INKUBATOR SUBOTICA doo Subotica objavljuje konkurs za stanare u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora, industrijskog profila.

Konkurs se objavljuje na osnovu Programa privrednog razvoja AP Vojvodina i Strateškog plana razvoja Grada Subotice.

U toku je distribucija Privrednog Imenika Srbije 2015

22.01.2015

Distribucija Programa Privrednog Imenika Srbije za 2015. (elektronsko izdanje) je u toku. Isporuka se obavlja preko Pošte Srbije i naše kurirske službe u periodu od 21.01. do 23.01.2015. Štampano izdanje Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2015 godinu je u finalnoj fazi štampe i nakon kontrole kvaliteta počeće distribucija knjige direktno iz štamparije, najpre pretplatnicima i oglašivačima i to preko Pošte Srbije i kurirske službe izdavača u periodu od 28.01. do 30.01.2015.

ŽELIMO VAM SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2015. GODINU !

03.01.2015

Redakcija Privrednog Imenika Srbije želi svima srećnu i uspešniju novu 2015. godinu! Novu poslovnu godinu započnite sa našim novim izdanjima. Novo specijalno godišnje izdanje Privrednog Imenika Srbije-Katalog 2015. je u završnoj fazi pripreme za štampu i njegov izlazak očekuje se do kraja januara 2015. godine, nakon čega će uslediti distribucija svim korisnicima naših izdanja.

NOVO IZDANJE U PRIPREMI: KATALOG 2015.

01.12.2014

Redakcija Privrednog Imenika Srbije priprema novo izdanje za novu godinu: Katalog Privrednog Imenika Srbije 2015. Reč je o specijalnom godišnjem dvojezičnom B2B izdanju u kojem će pažnja biti usmerena na uspešne i značajne kompanije, organizacije i institucije koje posluju na teritoriji Republike Srbije.

NOVOGODIŠNJA BAJKA

26.11.2014

Provedite nezaboravnu novogodišnju noć u luksuznoj Balskoj Dvorani HOTELA PREMIER PREZIDENT ***** u Sremskim Karlovcima! Pozivamo Vas da provedete nezaboravnu reprizu Nove Godine u HOTELU VILA PREZIDENT****!

29. EXPO-ZIM I SAJAM SPORTA

24.11.2014

Od 27. do 30. novembra 2014. godine u hali 4. Beogradskog Sajma održaće se 29. EXPO-ZIM - sajam zimske sportsko-rekreativne opreme, zimskog turizma i rekreacije, na kome se razmenjuje polovna oprema i promovišu i prodaju najsavremeniji modeli najpoznatijih svetskih brendova.

Istovremeno, Beogradski sajam najavljuje novu manifestaciju – 3. SAJAM SPORTA, čiji su organizatori Ministarstvo omladine i sporta u Vladi Srbije i Sportski savez Srbije. Manifestacija i pre premijernog održavanja privlači veliku pažnju, a održaće se od 27. do 29. novembra u hali 2 Beogradskog sajma.

9. SAJAM ETNO HRANE I PIĆA

19.11.2014

Od 26. do 29. novembra 2014. godine na Beogradskom Sajmu će se održati 9. Međunarodni sajam etno hrane i pića, najveća smotra proizvođača tradicionalnih proizvoda namenjenih tržištu u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

59. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA

24.10.2014

Od 26.10.204. do 02.11.2014. godine na Beogradskom Sajmu će se održati 59. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA. Ovogodišnji sajam omogućiće predstavljanje domaćih i stranih knjiga, kupovinu i prodaju autorskih prava, tematske razgovore i izložbe. Osim izdavača, na sajmu će prisustvovati knjižari i distributeri, bibliotekari i mnogi pisci na svojim promocijama knjiga.

36. MEĐUNARODNI SAJAM GRAFIČKE I PAPIRNE INDUSTRIJE

08.10.2014

Od 15. do 18. oktobra 2014. godine na Beogradskom Sajmu će se održati 36. Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije GRAFIMA. GRAFIMA je, u suštini, centar okupljanja svih stručnjaka čija je delatnost vezana za grafičku proizvodnju i prava odrednica za predstavljanje stranih proizvoda i izlagača na našem tržištu.

U istom terminu održava se i 22. Međunarodni sajam informatičko birotehničke opreme BIRO-EXPO.

Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA

16.09.2014

Od 25. do 28. septembra 2014. na Beogradskom Sajmu će se po četvrti put održati Sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata - CE&HA, koji predstavlja najnovija dostignuća u oblasti IT industrije, telekomunikacija, audio, video i foto tehnike, kućne zabave, interneta, video igara i kućnih aparata. U istom terminu će se održati i sajam WORLD OF LIGHT - Međunarodni sajam osvetljenja (profesionalne i kućne rasvete).

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Knjaz Miloš ad
Mlekara Subotica Cubi
Pokrajinski zavod za zaštitu prirode Proverbum
Srbijaput ad

Katalog 2015.

U pripremi je novo specijalno godišnje dvojezično B2B izdanje Privrednog Imenika Srbije-Katalog 2015. u kojem će pažnja biti usmerena na uspešne i značajne firme iz Srbije. >>>

Besplatno preuzmite Program

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije (Program) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku. >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju. >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

SMS - Vizit karta

SMS-Vizit karta predstavlja visoko personalizovani sistem, namenjen oglašivačima na sajtu Privrednog Imenika Srbije, pomoću kojeg se drugim firmama, partnerima, saradnicima i potrošačima omogućava direktan, jednostavan i brz pristup informacijama o firmi, uz minimalne troškove... >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
ADRIAHOST
Autobuski prevoz
Yogorosgaz ad Lukoil Srbija
Infostan JKP Hemofarm ad
Eurodom doo Beograd Petite Geneve Petrovic Visaris Premier Prezident Hotel Mag-medica Novi Sad Brock doo Beograd Keramika Kanjiza Konsing Group Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Suboticka toplana Top-Stop-Auto Novi Sad Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Ghetaldus Bosch Rexroth Italijanski institut za kulturu