Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Brock Translation

ARHIVA VESTI

CWG BALKAN Vas poziva na 60. Međunarodni sajam tehnike na Beogradskom sajmu

29.04.2016

Kompanija CWG BALKAN doo iz Beograda će na predstojećem 60. Međunarodnom sajmu tehnike prezentovati svoju ponudu iz oblasti tretmana voda sa naglaskom na inovativnim tehnologijama i ovim putem upućuje poziv svima da posete njihov štand u hali 1 Beogradskog sajma.

Nova usluga kompanije MITECO

26.04.2016

Pored usluga sakupljanja, skladištenja i transporta neopasnog i opasnog otpada, kompanija Miteco iz Beograda će od sada svojim klijentima moći da ponudi i uslugu javnog prevoza stvari, tačnije uslugu prevoza tereta i opasnog tereta u drumskom saobraćaju na teritoriji Republike Srbije.

S.R.M.A. GROUP-VAŠ POUZDAN PARTNER U GRAĐEVINARSTVU

20.04.2016

Kompanija SRMA, jedan od lidera u trgovini građevinskim materijalom u Srbiji, uvela je na domaće tržište novi proizvod TEMP-COAT, koji će u mnogome pomoći svima koji imaju potrebu za uštedom i smanjenjem rasipanja energije, poboljšanjem grejanja i hlađenja, zaštitom od visokih i niskih temperatura.

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA-SEEBBE (UFI)

11.04.2016

Na Beogradskom sajmu će se od 19. do 23. aprila 2016. održati 42. Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) – South East Europe Belgrade Building Expo, najznačajnija specijalizovana manifestacija u oblasti građevinarstva u čitavom regionu jugoistočne Evrope.

MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE-BEOPLANT FAIR

31.03.2016

Na Beogradskom sajmu će se od 7. do 10. aprila 2016. godine održati 21. Međunarodni sajam hortikulture-BEOPLANT FAIR i u istom terminu 19. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda-DAROVI PRIRODE, kao i 4. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme-MOTOPLANT EXPO.

KOPAONIK BIZNIS FORUM 2016.

07.03.2016

Na Kopaoniku se od 8. do 10. marta 2016. godine održava po 23. put Kopaonik biznis forum, “srpski Davos” i sigurno najvažniji događaj ove vrste u godini, na kojem će državni zvaničnici i uticajni poslovni lideri voditi panele o reformskim izazovima iz različitih uglova. Tema ovogodišnjeg foruma je “Dostizanje i konvergencija sa vodećim trendovima: kako sanirati glavne pukotine u sistemu”.

Novi poslovni subjekti u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije

03.03.2016

U toku perioda januar-februar 2016. u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije ažurirane su informacije za 1.842 poslovna subjekta, obrisan je 261 i uneseno 572 nova poslovna subjekta.

BEOGRADSKI SAJAM TURIZMA

13.02.2016

38. Sajam turizma, najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi održaće se u halama Beogradskog sajma od 18. do 21. februara 2016. godine.

Ova priredba više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Distribucija Privrednog Imenika Srbije 2016.

11.02.2016

Završena je distribucija Kataloga i Programa Privrednog Imenika Srbije za 2016. godinu svim oglašivačima i pretplatnicima, ali i sajmovima, ambasadama, privrednim komorama i trgovinskim predstavništvima u Srbiji i inostranstvu.

Stižu nova izdanja Privrednog Imenika Srbije za 2016.

20.01.2016

Katalog za 2016. godinu i Program/CD Privrednog Imenika Srbije su u završnoj fazi izrade i uskoro će početi distribucija pretplatnicima i oglašivačima.

Katalog na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 firmi, organizacija i institucija iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije, namenjen je pretplatnicima i oglašivačima u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i drugim zainteresovanim firmama i institucijama, sajmovima u Srbiji i inostranstvu, ambasadama i trgovinskim komorama i predstavništvima u Srbiji i inostranstvu.

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Bambi
CUBI Vila Prezident **** Sremski Karlovci
Rotor Poliklinika Nada Diva
DRVOPROMET-KULA doo Visaris doo

Katalog 2016.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2016. je specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Program Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
Autobuski prevoz
ADRIAHOST
Eurodom doo Beograd Premier Prezident Hotel Petite Geneve Petrovic Mag-medica Novi Sad Proverbum Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Univerzitet Dzon Nezbit Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Keramika Kanjiza Ehom Auto Yugorosgaz Knjaz Milos ad Italijanski institut za kulturu