Telcom Intro

Prijava za newsletter

Prijava za korisnike

Pionir Hemofarm Stada
Moji Brendovi
D Express Imlek
Srbijagas

ARHIVA VESTI

NOVI SAJT PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE

23.06.2016

U pripremi je i u toku leta počeće sa radom novi redizajnirani sajt Privrednog Imenika Srbije na srpskom i engleskom jeziku. Novi sajt biće prilagođen i za pregled sadržaja na mobilnim telefonima i tablet uređajima i opremljen potpuno novim, usavršenim pretraživačem baze podataka Privrednog Imenika Srbije.

Bespovratno 542 miliona dinara malim firmama za nabavku opreme

09.06.2016

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je 31.05.2016. godine javni poziv malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i zadrugama, za dodelu bespovratne pomoći, kroz Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme. U tu svrhu opredeljeno je 524 miliona dinara bespovratnih sredstava.

57. SAVETOVANJE PROIZVODNJA I PRERADA ULJARICA

01.06.2016

Poslovno udruženje INDUSTRIJSKO BILJE doo Novi Sad poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na 57. Savetovanju “Proizvodnja i prerada uljarica” sa međunarodnim učešćem, koje će se održati od 19. do 24. juna 2016. godine u Herceg Novom, u hotelu “Sun Resort“.

Miteco otvorio novi reciklažni kompleks u Kneževcu

26.05.2016

Kompanija Miteco otvorila je novi reciklažni kompleks koji čine pogon za reciklažu, transfer stanica za opasan otpad i mobilni pogon za remedijaciju zagađenih lokacija PCB-em, koji će zaposliti još 30 novih radnika i omogućiti pružanje usluge integralnog upravljanja otpadom na jedinstven način. Vrednost investicije iznosi 2,3 miliona evra, ukupna površina reciklažnog kompleksa je 14.200 m2, a kapacitet kompleksa je 10.000 tona industrijskog i opasnog otpada na godišnjem nivou.

10. Međunarodni i regionalni sajam-SuSajam 2016

18.05.2016

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ i ove je godine glavni organizator 10. Međunarodnog i regionalnog sajma – SuSajam 2016, koji će se održati u periodu od 2. do 4. juna 2016. godine u Hali sportova u Subotici.

60. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI)

11.05.2016

Na Beogradskom sajmu će se od 16. do 20. maja 2016. godine održati 60. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI).

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi i ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu.

83. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM (UFI)

06.05.2016

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, biće održan od 14. do 20. maja 2016. na Novosadskom sajmu, a na toj manifestaciji predstaviće se oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja i najznačajniji domaći privrednici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom. Međunarodni poljoprivredni sajam iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana i ubraja se u među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi.

CWG BALKAN Vas poziva na 60. Međunarodni sajam tehnike na Beogradskom sajmu

29.04.2016

Kompanija CWG BALKAN doo iz Beograda će na predstojećem 60. Međunarodnom sajmu tehnike prezentovati svoju ponudu iz oblasti tretmana voda sa naglaskom na inovativnim tehnologijama i ovim putem upućuje poziv svima da posete njihov štand u hali 1 Beogradskog sajma.

Nova usluga kompanije MITECO

26.04.2016

Pored usluga sakupljanja, skladištenja i transporta neopasnog i opasnog otpada, kompanija Miteco iz Beograda će od sada svojim klijentima moći da ponudi i uslugu javnog prevoza stvari, tačnije uslugu prevoza tereta i opasnog tereta u drumskom saobraćaju na teritoriji Republike Srbije.

S.R.M.A. GROUP-VAŠ POUZDAN PARTNER U GRAĐEVINARSTVU

20.04.2016

Kompanija SRMA, jedan od lidera u trgovini građevinskim materijalom u Srbiji, uvela je na domaće tržište novi proizvod TEMP-COAT, koji će u mnogome pomoći svima koji imaju potrebu za uštedom i smanjenjem rasipanja energije, poboljšanjem grejanja i hlađenja, zaštitom od visokih i niskih temperatura.

Miteco-Kneževac doo Siemens Srbija
New Balkan Trans Bambi
CUBI Vila Prezident **** Sremski Karlovci
Rotor Poliklinika Nada Diva
DRVOPROMET-KULA Visaris doo

Katalog 2016.

Privredni Imenik Srbije - Katalog 2016. je specijalno godišnje B2B izdanje na srpskom i engleskom jeziku, sa adresarom 500 uspešnih i značajnih firmi iz Srbije >>>

Besplatno preuzmite Program

Program Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) možete BESPLATNO preuzeti. Program je idealna alatka za korisnike koji žele da odabrane informacije eksportuju u sopstvene baze podataka, mejling liste itd. >>> 

Prijavite promene podataka

Sve promene i nove informacije dostavite preko obrasca za ažuriranje i biće besplatno objavljene u najkraćem roku >>>

Pretplata i poručivanje

Poručivanjem u pretplati po nižoj i fiksnoj pretplatnoj ceni, ne samo što rezervišete svoje primerke Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program/CD), već imate i mogućnost besplatnog upisa podataka i oglašavanja u svim našim izdanjima, uključujući i internet prezentaciju >>>

Oglašavanje

Plaćeni oglas u bilo kom izdanju Privrednog Imenika Srbije osigurava Vam pojavljivanje u sva tri njegova medija: Internet, štampanom i elektronskom izdanju u trajanju od najmanje godinu dana, kao i značajne popuste kod nabavke naših izdanja, kod korišćenja internet baze podataka itd. >>>

VSD Camping Rent
Frizerski salon Studio 36 Cut & Color
Autobuski prevoz
ADRIAHOST
Eurodom doo Beograd Premier Prezident Hotel Petite Geneve Petrovic Mag-medica Novi Sad Proverbum Panšped Novi Sad Vojvodinaput-Ba?kaput ad Novi Sad Univerzitet Dzon Nezbit Argus inženjering URBANA OPREMA DOO Keramika Kanjiza Ehom Auto Yugorosgaz Knjaz Milos ad Italijanski institut za kulturu