O nama


 

Izdavačko preduzeće Telcom d.o.o. osnovano je 1991. godine i može se smatrati pionirom u oblasti izdavaštva specijalizovanih privrednih publikacija i u oblasti B2B marketinga u Srbiji. U okviru redakcije privrednih izdanja pokrenuta su mnoga visokotiražna poslovna izdanja kao što su: Privredni Telefonski Telefaks Imenik Srbije, Privredni Vodič & Adresar Srbije i Privredni Imenik Srbije, kao i odgovarajuća elektronska izdanja ovih naslova i online izdanje, odnosno internet sajt Privrednog Imenika Srbije.

Primenjujući strategiju direktne trgovine i direktnog marketinga izdavač Privrednog Imenika Srbije potpuno samostalno organizuje komercijalne i marketinške aktivnosti u cilju pripremanja, uređivanja i objavljivanja svojih izdanja u potpunosti u skladu sa B2B marketing konceptom. U tom smislu naša misija je permanentno ažuriranje baze podataka privrednih subjekata sa cele teritorije Republike Srbije, uređivanje i prezentacija tih podataka na jednom mestu radi što lakšeg transfera do svih korisnika poslovnih informacija u Srbiji, regionu i šire.

Planovi naše kuće usmereni su pre svega na održavanje ažurnosti baze podataka, povećanje kvaliteta naših izdanja, kao i internet pretraživača baze podataka Privrednog Imenika Srbije, zatim na širenje mreže korisnika i oglašivača i mogućnost pokretanja novih privrednih izdanja u formi posebnih dodataka, periodičnih i mesečnih biltena i časopisa. S time u vezi, u toku je rad na izdavanju Privrednog Imenika Srbije na Engleskom jeziku: program i sajt B2B-Serbia, što će doneti novi kvalitet i širu dimenziju B2B projektu Privrednog Imenika Srbije.