B2B Srbija - Program


 

Poslovna aplikacija B2B Srbija je elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije. To je modularni programski paket sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije i alatima za pretraživanje i sortiranje sadržaja, snimanje i čuvanje pretraga i izvoz tako dobijenih podataka. Program sadrži kompletne informacije za kontakt sa oko 49.000 aktivnih poslovnih subjekata iz Republike Srbije, preko 20.000 e-mail adresa i više od 26.000 adresa internet sajtova. Program B2B Srbija se može preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije ili dobiti na CD-u sa odgovarajućom digitalnom i štampanom dokumentacijom.

Privredni Imenik Srbije - Program

Kako poručiti Program B2B Srbija?

Program B2B Srbija možete poručiti preko interneta sa stranice Pretplata, po ceni od 9.900,00 dinara sa PDV-om. Potrebno je samo da uz popunjenu narudžbenicu dostavite i podatke o naručiocu jer se plaćanje vrši isključivo na račun izdavača.

Poručivanje poslovne aplikacije B2B Srbija - Program >>>

Šta nudi program B2B Srbija?

Preko 49.000 aktivnih poslovnih subjekata u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije

Oko 20.000 e-mail adresa koje se redovno proveravaju

Redovno ažuriranje programa novim informacijama preko interneta svakog meseca

Programski alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka

Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku

Jednostavna instalacija i registracija

U odnosu na online izdanje program B2B Srbija nudi mnoge prednosti, naročito kod pretraživanja i sortiranja sadržaja, jer omogućava pretrage po svim parametrima pojedinačno, kombinovane pretrage sa dva ili više parametara, snimanje i čuvanje pretraga. Tako sačuvane odabrane informacije korisnici Programa mogu eksportovati u .txt fajlove i iskoristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka.

Program i podaci se osvežavaju novim informacijama svakog meseca preko interneta, a moduli za izmene su dostupni u toku trajanja godišnje pretplate, bez obzira na godinu/verziju programa. Po isteku licence nećete morati ponovo da instalirate novi program, već po uplati nastavljate da radite narednih godinu dana sa već instaliranom verzijom programa na svom računaru.

Privredni Imenik Srbije - Program

Poslovna aplikacija B2B Srbija radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, a bilo kakva obuka za korišćenje je suvišna, jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara. Na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi.

U Programu je primenjena Klasifikacija delatnosti Privrednog Imenika Srbije usklađena sa zvaničnom Klasifikacijom delatnosti, što znatno pojednostavljuje pretraživanje sadržaja baze podataka Privrednog Imenika Srbije. Zadržana je postojeća zvanična nomenklatura šifara i naziva delatnosti kojih ima 640. Jedina razlika u odnosu na zvaničnu Klasifikaciju delatnosti je veći broj privrednih kategorija, kojih ima 36 u Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije.

Baza podataka o firmama u programu B2B Srbija sadrži informacije kao što su: naziv, delatnost, adresa i brojevi telefona, e-mail i internet adrese, zatim matični broj, PIB, opština i okrug. Korporativni identitet firmi upotpunjen je grafičkim prikazom logotipa. Tu su i linkovi za proveru informacija preko non-stop ažurne baze podataka na sajtu Privrednog Imenika Srbije, kao i linkovi prema Klasifikaciji delatnosti Privrednog Imenika Srbije i novi poboljšani i pregledniji alati za pomoć korisnicima Programa (HELP).

Kupovinom elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije dobijate trajno pravo na korišćenje poslovne aplikacije B2B Srbija - Program, a registracijom svoje kopije programa ostvarujete pravo na redovno ažuriranje softvera i podataka preko interneta u toku jednogodišnje pretplate (Update & Upgrade).

Kupovinom programa ili obnovom pretplate ostvarujete i pravo na upis i objavu podataka za svoju firmu u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Online i elektronska izdanja).

Verzija Programa za besplatno preuzimanje

Svi posetioci ovih stranica mogu potpuno BESPLATNO preuzeti poslovnu aplikaciju B2B Srbija - Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije. Po instalaciji softvera možete koristiti i isprobati sve alate i mogućnosti koje nudi naša aplikacija. Napominjemo da u tom slučaju radite sa NEREGISTROVANOM verzijom Programa, pri čemu imate ograničeni pristup bazi podataka i vidite samo mali boj poslovnih subjekata. Kupovinom i registracijom svoje kopije programa B2B Srbija možete koristiti kompletnu bazu podataka ovog elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Za preuzimanje Programa Privrednog Imenika Srbije kliknite na link ispod:

 

Program je dostupan i u verziji na Engleskom jeziku:

Osvežavanje programa i podataka >>>

Nove informacije za osvežavanje programa B2B Srbija (update & upgrade) dostupne su registrovanim korisnicima najmanje jedanput u toku meseca. Vaša kopija programa mora biti registrovana za rad! Ukoliko još uvek radite u neregistrovanoj verziji Programa preuzimanje novih informacija neće biti uspešno!

Registracija Programa >>>

Registracija se obavlja jednokratno posle instalacije poslovne aplikacije B2B Srbija - Program na Vašem računaru! Korisnici koji obnavljaju pretplatu ne moraju ponovo da registruju program!

Poručivanje poslovne aplikacije B2B Srbija - Program >>>