Newsletter


 

Ovo je svakako najefikasniji način da budete u toku sa projektom Privrednog Imenika Srbije ali i moćno sredstvo za direktno obraćanje velikom broju aktivnih poslovnih subjekata iz Srbije, koji su prijavljeni na mejling liste Privrednog Imenika Srbije.

Newsletter ima posebno mesto u komunikaciji Privrednog Imenika Srbije sa korisnicima, oglašivačima i pretplatnicima u sklopu strategije direktnog marketinga i B2B koncepta svih njegovih izdanja.

Svakog meseca Privredni Imenik Srbije šalje najmanje 1 novi newsletter na preko 20.000 adresa iz svoje mejling liste poslovnih subjekata: firmi, institucija, organizacija i preduzetnika i e-mail adrese korisnika prijavljenih preko našeg sajta. Pored redovnih informacija i obaveštenja u vezi sa projektom, newsletter nudi mogućnost plasiranja vesti, poruka i oglasa svim korisnicima, pretplatnicima i oglašivačima u izdanjima Privrednog Imenika Srbije.

Cenovnik 

Tip usluge / Pozicija

Vrsta oglasa

Vreme

Cena (din.)*

1. Newsletter

Tekst sa linkovima
+
Baner 120x120 pix

1 mesec

29.900,00

2. Paket Newsletter + Vesti
Oglas u newsletter-u i stranici Vesti u srednjoj koloni na naslovnoj stranici sajta

Newsletter
+
Vest

1 mesec
+
1 objava

39.900,00

Newsletter
+
Vesti

Kvartalno
+
4 objave

59.900,00

*U cenu usluge nije uračunat PDV po stopi od 20%

Ukoliko naručilac oglasa nema gotovo rešenje naša redakcija na osnovu idejnog rešenja naručioca ili priloženog materijala obezbeđuje dizajn i izradu oglasa u skladu sa uređivačkom koncepcijom, potpuno besplatno.

Svi oglašivači u Vestima i Newsletter-u Privrednog Imenika Srbije kao bonus dobijaju:

• Besplatan primerak Kataloga i/ili Programa Privrednog Imenika Srbije za narednu godinu i

• Besplatnu objava podataka u Online i ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program)

Ukoliko niste naručilac naših izdanja ili oglašivač u nekom od njih, možete se prijaviti za prijem newsletter-a, biltena i drugih informacija preko Prijave za newsletter u hederu na naslovnoj strani sajta, bez obzira na to da li ste fizičko ili pravno lice.

Ukoliko se radi o pravnom licu preporučujemo da nam dostavite i kompletne informacije o firmi preko Obrasca za ažuriranje radi besplatnog unosa i ažuriranja podataka u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije.

Usluga oglašavanja u Newsletter-u se idealno kombinuje sa oglasima u segmentu B2B Ponuda i Potražnja, kao i sa oglašavanjem u Vestima Privrednog Imenika Srbije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem marketingu na e-mail adresu:

 marketing@privredni-imenik.com

ili putem Kontakt obrasca.

Cenovnik proizvoda i oglasnog prostora u izdanjima Privrednog Imenika Srbije možete preuzeti u PDF formatu:

Paketi za oglašavanje >>>