Vesti


 

Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje na stranici Vesti je pod određenim uslovima BESPLATNO! U toku trajanja pretplate oni mogu besplatno postaviti vesti o svojoj kompaniji, novim proizvodima i uslugama i drugim povezanim događajima u zavisnosti od vrednosti ugovora!

Segment Vesti na naslovnoj stranici sajta Privrednog Imenika Srbije je pored hedera, najuočljiviji deo cele prezentacije. Pored osnovne funkcije obaveštavanja i informisanja o projektu i povezenim događanjima, ovaj oglasni segment je idealan za direktni marketing i najbolje se uklapa u B2B koncept Privrednog Imenika Srbije.

Za pretplatnike i oglašivače u Privrednom Imeniku Srbije oglašavanje na stranici Vesti je pod određenim uslovima BESPLATNO!

U toku trajanja pretplate oni mogu besplatno postaviti vesti o svojoj kompaniji, novim proizvodima i uslugama i drugim povezanim događajima u zavisnosti od vrednosti ugovora!

Posle kratkog uvodnog teksta sa naslovom i linkovima na naslovnoj stranici, oglašivačima je na raspolaganju cela html stranica, na kojoj uz tekstove mogu postaviti fotografije, grafikone i banere sa pripadajućim linkovima i na taj način upotpuniti svoju prezentaciju na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Vest je pozicionirana na prvom mestu na naslovnoj stranici najmanje 1 dan, a zatim se pomera na dole sa pristizanjem novih vesti i ostaje u arhivi vesti Privrednog Imenika Srbije zauvek.

Cenovnik 

Tip usluge / Pozicija

Vrsta oglasa

Vreme

Cena (din.)*

1. Vest
Na naslovnoj stranici sajta u levoj koloni

Tekst sa slikama i linkovima

1 objava

19.900,00

2. Paket Newsletter + Vesti
Oglas u newsletter-u i stranici Vesti u srednjoj koloni na naslovnoj stranici sajta

Newsletter
+
Vest

1 mesec
+
1 objava

39.900,00

Newsletter
+
Vesti

Kvartalno
+
4 objave

59.900,00

*U cenu usluge nije uračunat PDV po stopi od 20%

Vest se na naslovnoj stranici internet prezentacije Privrednog Imenika Srbije postavlja u toku prvog narednog redovnog ažuriranja prezentacije, a najkasnije za 7 dana od dana potpisivanja ugovora-narudžbenice, ukoliko naručilac blagovremeno pripremi i dostavi oglas/vest ili dostavi neophodne materijale za izradu istog.

Za stranicu Vesti naručilac uz tekst može dostaviti do 5 slika (banera). Baneri i fotografije moraju biti u skladu sa koncepcijom i dizajnom sajta.

Ukoliko naručilac oglasa nema gotovo rešenje naša redakcija na osnovu idejnog rešenja naručioca ili priloženog materijala obezbeđuje dizajn i izradu oglasa u skladu sa uređivačkom koncepcijom, potpuno besplatno.

Svi oglašivači u Vestima i Newsletter-u Privrednog Imenika Srbije kao bonus dobijaju:

• Besplatan primerak Kataloga i/ili Programa Privrednog Imenika Srbije za narednu godinu i

• Besplatnu objava podataka u Online i ostalim izdanjima Privrednog Imenika Srbije (Katalog i Program)

Usluga oglašavanja u Vestima se idealno kombinuje sa oglasima u segmentu B2B Ponuda i Potražnja, kao i sa oglašavanjem preko Newsletter-a Privrednog Imenika Srbije.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem marketingu na e-mail adresu:

 marketing@privredni-imenik.com

li putem Kontakt obrasca.

Cenovnik proizvoda i oglasnog prostora u izdanjima Privrednog Imenika Srbije možete preuzeti u PDF formatu:

Paketi za oglašavanje >>>