10 GODINA PREVODILAČKE KOMPANIJE TRAVERSE
12.03.2018.

 

Prevodilačka kompanija TRAVERSE iz Beograda, 2018. proslavlja 10 godina postojanja.

"Povodom jubileja, kompanija TRAVERSE je pripremila niz pogodnosti i popusta za nove klijente."

Naša kompanija može da Vam ponudi znatno bolju, kvalitetniju, jeftiniju i bržu uslugu. Prevođenje kao pružena usluga nije samo promena reči. Ključ uspeha leži u našem timu! Podstaknuti istom misijom i vizijom, izgradili smo tim prevodilaca, lektora i pisaca sa različitim profesionalnim iskustvom, koji su spremni da preuzmu bilo koji projekat koji imate. Naše usluge prevođenja su sigurne, pravovremene, tačne, sa konkurentnim cenama i prilagođene svim vašim poslovnim potrebama. Profesionalni jezički servisi su retki na našim prostorima. Kompanija Traverse Vam nudi priliku da uočite razliku, ukoliko već ne sarađujete sa nama. Prevode proizvodimo koristeći ljudski faktor, mašine i kombinaciju ljudi i mašina.

PROIZVODNJA PREVODILAČKIH USLUGA

Kompanija Traverse već 10 godina radi pisane prevode za globalno aktivne proizvodne kompanije širom sveta. Za ovih 10 godina poslovanja preveli smo milijarde reči iz sledećih oblasti: automobilska industrija, železnica, avijacija, aeronautika, brodogradnja, građevinska vozila, precizni inženjering, HVAC tehnologija, elektronika, medicina, farmacija, finansije, pravo, osiguranje, automatizacija, odbrana... Pokrivamo apsolutno sve privredne grane.

“Naša kompanija razvija i koristi alate kojima može optimalno koristiti postojeće prevode i prevodilačke memorije. Posedujemo radnu platformu za sve vrste prevodilačkog procesa i procese lokalizacije. Platforma podržava više od 60 svetskih jezika.”

PISANI PREVODI

Ponosni smo na znanje i iskustvo koje naši prevodioci imaju, a da ne spominjemo niz tehnologija za koje pružamo prevode. Naša tehnika ekspertiza i naša reputacija među tehničkim autorima širom sveta omogućava nam da u svakom trenutku i da za svaki prevodilački projekat pružimo kvalitetnu uslugu našim klijentima. Precizan tehnički prevod je neophodan na današnjem globalnom tržištu. Korisnici moraju brzo i efikasno razumeti ogromne količine informacija. Kompanija Traverse pruža tehnički prevod dokumenata za upotrebu, vodiča za korisnike, patenata, proizvodnih dokumenata, informacija o usklađenosti i standardima na blagovremen i ekonomičan način.

PREVODI SA OVEROM SUDSKIH TUMAČA

Kompanija Traverse za potrebe svojih klijenta radi prevode sa overom sudskih tumača. Da bi ispunili očekivanja naših klijenata, naš posao počinje odabirom odgovarajućeg tumača koji je kvalifikovan za jezik, predmet i individualne zahteve klijenata. Pored pisanih prevoda organizujemo tumače za događaje, sastanke, konferencije, pregovore, intervjue i prezentacije.

USMENI PREVODI

Simultano tumačenje: organizujemo simultano tumačenje na svim jezicima za konferencije, sajmove, sastanke, prezentacije, kongrese i druge događaje. Konsekutivno tumačenje: obezbeđujemo specijalizovane prevodioce za radne sastanke, treninge, jezičku pomoć, konferencije, sajmove, prezentacije, kongrese, lične potrebe građana, pravne i sudske potrebe građana i privrednih subjekata.

LOKALIZACIJA SOFTVERA / WEB PREZENTACIJA

Prilagodite svoje proizvode svakom kupcu. Govorite svojim klijentima na njihovom jeziku. Lokalizujte svaki softver, proizvod ili web sajt na jezik zemlje u kojoj želite da poslujete. Lokalizacija je proces prilagođavanja prethodno prevedenog/pisanog teksta određenom regionu. Naša kompanija je razvila platformu za najefikasniju lokalizaciju do sada. Takođe, možemo da preuzmemo sve projekte koji su rađeni u drugim programima za lokalizaciju (npr.: Passolo, Catalyst).

DESKTOP PUBLISHING

U globalnim komunikacijama, desktop izdavaštvo predstavlja početak i kraj uspešnog procesa prevođenja: početni raspored i struktura dokumenta predstavljaju osnovu za ceo procesni lanac i direktno utiču na troškove i vreme potrebno za prevođenje.

ŠTAMPANJE I LOGISTIKA

Mi vam možemo ponuditi potpunu podršku nakon završenih prevoda kod nas, ukoliko za to imate potrebe, da bilo koji projekat izradimo u štampanom izdanju. Možemo vam pomoći u vezi sa količinama, formatima (dimenzijama), tipu i vrsti papira, vezivanju i u svemu ostalom kako biste odabrali najbolje rešenje.

"Traverse u svom timu ima profesionalce koji koriste pravu tehnologiju na pravi način."

SERTIFIKATI: ISO 9001:2008 i ISO 17100:2015

Kompanija TRAVERSE je jedna od retkih prevodilačkih agencija u Srbiji koja je sertifikovala svoje procedure poslovanja i radi u skladu sa njima. Naša kompanija je uspostavila proces kontrole kvaliteta 2015. godine, prema standardima ISO 9001:2008 i ISO 17100:2015 kompanije Bureau Veritas, kako bismo osigurali najviši kvalitet za naše klijente i poslovne saradnike.

OBLASTI KOJE PREVODIMO

•AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

•FINANSIJE, BANKARSTVO I OSIGURANJE

•POLJOPRIVREDA I POLJOPRIVREDNA MEHANIZACIJA

•MEDICINA I MEDICINSKA OPREMA

•TRANSPORT I SAOBRAĆAJ

•FARMACIJA I HEMIJA

•AVIJACIJA I ODBRANA

•EKONOMIJA I ODRŽIVI RAZVOJ

•INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

•ENERGIJA

•PRAVNA I SUDSKA DOKUMENTACIJA

•MAŠINSTVO I MEHANIKA

•UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

•GRAĐEVINARSTVO I NEKRETNINE

•ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

•ELEKTRONIKA •ELEKTROTEHNIKA

•LUKSUZNA ROBA

CENOVNIK USLUGA

Pripremili smo ekstra popust za nove klijente koji sa nama potpišu ugovor o poslovnoj saradnji do 31.03.2018. Mi kao kompanija koja radi u skladu sa svetskim standardima, za sve klijente koji imaju česte potrebe za prevodilačkim uslugama nudimo niz pogodnosti i projektujemo cene u skladu sa budžetom koji je opredeljen za to.

CENOVNIK USLUGA ZA PISANO PREVOĐENJE

KONTAKT

UKOLIKO SU VAM POTREBNE PREVODILAČKE USLUGE I USLUGE POVEZANE SA NJIMA, MOŽETE NAS KONTAKTIRATI RADNIM DANIMA OD 09:00 DO 18:00 SATI.

“U svakom trenutku od nas možete dobiti besplatnu neobavezujuću ponudu za samo 30 minuta od trenutka dostave dokumentacije za prevod.”

Kompanija TRAVERSE se nalazi u samom centru Beograda:

TRAVERSE d.o.o.

Ulica Nikole Spasića 3, ulaz iz Knez Mihajlove 33

11000 Beograd-Stari Grad

PIB: 107171899

MB: 20767855

ŠD: 7430 Usluge prevođena i usluge tumača

Telefon: 011 303 7002

Mobilni: 063 449 059

Faks: 011 303 9002

E-mail: ttc@traverse-tc.rs

Web: www.traverse-tc.rs