10. Međunarodni i regionalni sajam-SuSajam 2016
18.05.2016.

 

Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“ i ove je godine glavni organizator 10. Međunarodnog i regionalnog sajma – SuSajam 2016, koji će se održati u periodu od 2. do 4. juna 2016. godine u Hali sportova u Subotici. Pored JKP „Subotičke pijace“ kao realizatora čitavog projekta, u organizaciji sajma će kao najvažniji pokrovitelj učešće uzeti Grad Subotica i Regionalna privredna komora Subotica kao suorganizator sajma.

 

 

Ovogodišnji sajam, za razliku od prethodnih, nije usko specijalizovan niti okrenut pojedinačno određenoj oblasti, već je opšte orijentacije i obuhvataće različite oblasti interesantne izlagačima. To jeste intencija i za iduće godine, kako bi se oformio širi spektar izlagača, u cilju da se privrednici iz najrazličitijih delatnosti i profesija okupe na jednom mestu i tu obave međusobnu razmenu ideja i iskustava, a široj javnosti predstave svoju ponudu.

O značaju ove manifestacije govori i podatak da se na prošlogodišnjem sajmu na 48 štandova i oko 1.600 m2 izložbenog prostora okupilo oko 200 izlagača iz Mađarske, Hrvatske, Češke, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Crne Gore i Srbije. U nizu pratećih sadržaja tokom sajma su planirana razna predavanja domaćih i inostranih učesnika, u čijem delu će se ove godine poseban aspekt usmeriti ka prehrani i prehrambenoj industriji. Organizatori će izlagačima omogućiti i da organizuju vlastite promocije svojih proizvoda ili usluga, odnosno degustacije i druge specijalne događaje, kao i B2B poslovne susrete.

Koristimo ovu priliku da sve zainteresovane izlagače, pre svega one koji nisu uzimali učešće na ranijim sajmovima prethodnih godina, pozovemo da se predstave budućim potencijalnim partnerima iz zemlje i regiona, i da svoje usluge ili proizvode ponude na 10. Međunarodnom i regionalnom sajmu u Subotici.

Sajam će biti održan u Hali sportova pored Dudove šume u Subotici, od 2. do 4. juna 2016.godine, a radno vreme sajma je od 10 do 20 časova. Ulaz je slobodan.

Za prijave i pozivnice, kao i druge informacije o sajmu posetite sajt Subotičkog sajma ili kontaktirajte organizatora:

 JKP SUBOTIČKE PIJACE

24000 Subotica, Đure Đakovića 23/I

tel: +381 (0)24 555-013

e-mail: suboticasajam@gmail.com

e-mail: direkcija@supijace.co.rs

 

Rok za prijave i popusti:

Rok za prijavljivnje izlagača i učesnika na sajmu je 23. maj 2016. godine, a JKP „Subotičke pijace” pozivaju zainteresovane izlagače da se prijave što ranije kako bi obezbedili popuste od 25 do 40 odsto.

Prijavni list i sve dodatne informacije o sajmu svi zainteresirani mogu pronaći na oficijalnom sajtu ove manifestacije na adresi www.suboticasajam.rs ili u direkciji JKP „Subotičke pijace” Subotica.