13. Međunarodni Sajam komunalne opreme - KOMDEL EXPO
01.01.1970.

 

"Šumadija sajam" i Grad Kragujevac, u saradnji sa Poslovnim udruženjem komunalnih preduzeća Srbije "KOMDEL" i Privrednom komorom Srbije, organizuju 13. Međunarodni Sajam komunalne opreme - KOMDEL EXPO od 4. do 6. juna 2014. godine.

 

 

Ovo je već tradicionalna manifestacija od velikog je značaja za sva naša komunalna preduzeća, kao i za proizvođače komunalne opreme. Po tradiciji, za vreme Sajma održavaju se brojne tematske rasprave i prezentacije novih dostignuća iz oblasti komunalne tehnologije.

Veliki broj kompanija imaće priliku i ove godine da se iz ugla izlagača ili učesnika na pratećim programima, kao i u ulozi posetioca, uvere kako se Međunarodni Sajam komunalne opreme razvijao i jačao, da bi dostigao ovakav ugled.

Posebna karakteristika i možda najvažnija odlika Sajma je ta što su organizatori ove manifestacije javna komunalna preduzeća, koja su ujedno i potencijalni kupci i korisnici ponuđene opreme i novih tehnologija. Za vreme trajanja Sajma, po tradiciji, održaće se sednica Upravnih odbora udruženja iz oblasti komunalnih delatnosti.

Više informacija o svemu za izlagače i posetioce Sajma može se dobiti od organizatora:

ŠUMADIJA SAJAM doo

34000 Kragujevac

Save Kovačevića BB

tel: +381 (0) 34 503-500

fax: +381 (0) 34 338-687

e-mail: info@sumadijasajam.rs

www.sumadijasajam.rs