18. MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE - BEOPLANT FAIR
01.01.1970.

 

Od 04.04. do 07.04.2013. na Beogradskom sajmu biće održani 18. MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE - BEOPLANT FAIR i 16. IZLOŽBA LEKOVITOG BILJA I PREPARATA OD MEDA - DAROVI PRIRODE u organizaciji Beogradskog sajma i pod pokroviteljstvom Ministrastva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije.

Sajam Hortikulture je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korišćenja prirodnih resursa.

Izlagači će se predstaviti svojim proizvodima koji su razvrstani u nekoliko robnih grupa: Semenska roba; Sadni materijal; Dekorativni dendrološki materijal; Uređenje enterijera; Proizvodnja i prerada voća; Proizvodnja i prerada povrća; Oprema, pribor i mehanizacija za hortikulturu; Oprema za navodnjavanje i zalivanje; Plastenici; Sredstva za prihranjivanje i zaštitu biljaka; Stručna literatura.

U istom terminu biće održana i 16. IZLOŽBA LEKOVITOG BILJA I PREPARATA OD MEDA - DAROVI PRIRODE na kojoj će izlagači prikazati svoje proizvode u okviru sledećih robnih grupa: Lekoviti čajevi i melemi; Med i preparati od meda; Proizvodi lekovitog i aromatičnog bilja; Gljive i šumski plodovi; Fitokozmetika; Fitofarmacija; Stručna literatura.

MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE - BEOPLANT FAIR i IZLOŽBA LEKOVITOG BILJA I PREPARATA OD MEDA - DAROVI PRIRODE biće održani u halama 3 i 3a Beogradskog sajma u radno vreme od 10 do 19 časova, a ulaznice će koštati 150,00 dinara za pojedinačne i 100,00 dinara za grupne posete.

Za više informacija o ovim izložbama i načinu prijave učesnika možete kontaktirati organizatora sajma:

Beogradski sajam
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija
tel/fax: +381 (0)11 2655-892
e-mail: sanja.ognjanovic@sajam.rs