52. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)
01.01.1970.

 

Beogradski sajam i Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije su organizatori 52. Međunarodnog salona automobila koji će se održati od 20. do 29. marta 2015. u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake druge godine okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme.

Učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije.

 

 

U halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma biće izloženi i prikazani: Automobili, laka privredna vozila, privredna vozila, priključna vozila, šasije, karoserije, oprema motornih vozila, pneumatici, goriva, maziva, ulja, filteri, dodatna oprema, prateća industrija, garažno-servisna oprema, tuning, transport, logistika i telematika, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, finansijske institucije i osiguravajuća društva, mediji, itd.

Sajam se održava u radno vreme od 10 do 20 časova u prostoru: Hala 1, Hala 2, Hala 3, Hala 3A, Hala 1A, Hala 5, Hala 4, kao i na otvorenom prostoru sajma. Cena pojedinačne ulaznice je 300,00 dinara, grupne ulaznice koštaju od 150,00 do 200,00 dinara, a parking košta 100,00 dinara po započetom satu.

Predviđena je dodala velike nagrade Međunarodnog salona automobila u tri kategorije:

• putnički automobili

• privredna vozila

• prateća industrija

Organizator sajma je:

BEOGRADSKI SAJAM

Bulevar vojvode Mišića 14

11000 Beograd, Srbija

Tel/Fax: +381 (0)11 2655-317

e-mail: auto@sajam.rs

Suorganizator sajma je:

Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije

Bulevar vojvode Mišića 14

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 2655-290

Kontakt: Natalija Šapić

e-mail: updvj@eunet.rs

 

U istom terminu na Beogradskom sajmu biće održan i 9. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION.

Motopassion je specijalizovana sajamska manifestacija, koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, ATV, prateće industrije, delova i opreme. Pored toga, ova manifestacija se bavi afirmacijom i promocijom moto sporta.

U hali 2C Beogradskog sajma biće izloženi: Motocikli, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, prateća industrija, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji...

Organizator 9. Međunarodnog sajma motocikala je Beogradski sajam.

BEOGRADSKI SAJAM

Bulevar vojvode Mišića 14

11000 Beograd, Srbija

Tel/Fax: +381 (0)11 2655-317

e-mail: auto@sajam.rs

 

Na sajtu Beogradskog sajma i na društvenim mrežama možete čitati o novim modelima, premijerama, dodatnoj opremi, dešavanjima koja će uvoznici organizovati i na kojima će promovisati brendove koje zastupaju.

 

 

Britanska kompanija Sin Cars predstaviće jedan izuzetno atraktivan model na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu – superautomobil „R1“. Tokom čitave manifestacije, od 20. do 29. marta, posetioci će „R1“ moći da vide na štandu Sat media grupe. Predstavljanjem na Sajmu praktično se označava početak prodaje ovog modele na srpskom tržištu, pošto je automobil prvi put zvanično predstavljen početkom godine.

 

 

 

Mercedes-Benz ni ove godine ne menja dobru praksu i karakterističan način predstavljanja na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu. Da još jednom skrene posebnu pažnju na svoje prestižne modele pobrinula se kompanija Star import d.o.o, novi generalni zastupnik Mercedesa i Smarta za Srbiju i Crnu Goru. Najekskluzivnija premijera na štandu Mercedes-Benz-a, a možda i čitavog 52. Međunarodnog sajama automobila, svakako je Mercedes-Maybach S-Klasa. Ovaj avangardni model kroz istoriju je bio izbor mnogih državnika, a beogradska publika ima priliku da upozna njegovu najprestižniju i najluksuzniju verziju.

 

 

Duže od decenije firma Porsche SCG je generalni uvoznik automobilskih brendova Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche za Srbiju i Crnu Goru . Na tržištu je prisutna i firma Porsche Leasing, ali glavna delatnost kompanije je prodaja i servisiranje automobila ovih prestižnih proizvođača, kao i prodaja rezervnih delova. Već tradicionalno, Porsche SCG izlaže u hali 5. Volkswagen će izložiti više modela, među kojima će zablistati i nekoliko noviteta. Prvi je novi Passat sa brojnim dodacima i elegantnim detaljima, koji pružaju superioran osećaj. Svojim naprednim dizajnom novi Tuareg obećava moćne performanse, a ispunjava sve uslove za dve potpuno različite vožnje - na putu i po terenu.

 

 

 

Renault Nissan Srbija za Sajam automobila priprema brojne novitete, koji nose oznaku tri popularna brenda – Renault, Dacia i Nissan. Iz samog Renaulta stiže Kadjar - novi crossover, urbani automobil sa pogonom na sva četiri točka opremljen vrhunskom tehnologijom.

 

 

Nissan je pripremio čak četiri noviteta. Juke Nismo RS je potpuno nova verzija, ima vrhunske performanse, spaja impresivnu snagu i kontrolu sa dizajnom nadahnutim dugogodišnjim iskustvom u auto trkama.

 

 

Novi model Dokker Stepway stiže iz Dacije. Potvrđuje svoju nezavisnost i pokazuje snažan temperament, a jak karakter inspirisan je krosoverima.

 

Više informacija o novim modelima, premijerama, dodatnoj opremi, dešavanjima koja će uvoznici organizovati i na kojima će promovisati brendove koje zastupaju možete pronaći na sajtu Beogradskog sajma...