8. BEIRE - MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA I INVESTICIJA
01.01.1970.

 

Na Beogradskom sajmu 25. i 26. aprila 2013. biće održan 8. MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA I INVESTICIJA - BEIRE koji na jednom mestu okuplja investitore iz zemlje i inostranstva, ključne eksperte, vlasnike zemljišta, projektante, glavne izvođače, konsultante, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina, kao i krajnje korisnike.

 

 

Kao i prethodnih godina, u izložbenom delu BElRE, gradovi i opštine Srbije, banke, investicioni fondovi, konsultanti, agenti, dizajneri i izvođači radova će predstaviti aktuelne investicione projekte, projekte izgradnje stambenih i poslovnih kompleksa, industrijske zone i mogućnosti za investiranje u obnovljive izvore energije, industriju i poljoprivredu.

Ovogodišnji BElRE održava se pod sloganom "U centru" i u novom prolećnom terminu održavanja i ima za cilj da reafirmiše region jugoistočne Evrope kao investicionu destinaciju i doprinese boljem razumevanju, razmeni informacija, projekata i ideja.

BElRE omogućava:

• da predstavite i promovišete svoju firmu ili proizvod, pronađete nove poslovne partnere i proširite poslovanje

• da uspostavite direktan kontakt sa donosiocima odluka iz najvećih domaćih investitorskih i konsultantskih kuća, građevinskih firmi, kreditnih institucija

• da na jednom mestu dobijete najrelevantnije informacije o mogućnostima za investiranje u Srbiji, od strane predstavnika državnih institucija, Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije, Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda, opština, stranih i domaćih privrednih komora

• da se upoznate sa planovima, vizijama i mogućnostima za investiranje u Srbiji i regionu

Ukoliko je Vaše poslovanje vezano za razvoj investicionog tržišta, želite da ponudite investicioni projekat ili tražite projekat u koji biste investirali, BElRE je pravo mesto da se povežete sa ključnim igračima, razvijete i unapredite poslovanje i steknete vredne kontakte.

8. MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA I INVESTICIJA - BEIRE će biti održan u Hali 5 Beogradskog sajma u radno vreme od 10 do 18 časova.

Organizator sajma je DYNAMIC COMMUNICATIONS GROUP iz Beograda.

Sve dodatne informacije vezane za prijavu posetilaca sajma i učesnika, spisak izlagača i prateće programe i konferencija na sajmu možete videti na sajtu sajma na adresi www.beire.org ili dobiti od organizatora:

DYNAMIC COMMUNICATIONS GROUP
Cara Nikolaja II 90, 11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 (0)11 3440-247
Fax: +381 (0)11 2434-346
e-mail: office@belre.org

Predstavite aktuelne investicije, finansijske usluge, mogućnosti za razvoj, potencijale za investiranje!

Pronađite partnere i uspostavite kontakte sa investitorima iz zemlje i inostranstva!

BEIRE - 8. MEĐUNARODNI SAJAM NEKRETNINA I INVESTICIJA - U CENTRU