DANAS POČINJE 8. WINTERFEST - ZIMSKI VAŠAR U SUBOTICI
05.12.2018.

 

Javno komunalno preduzeće SUBOTIČKE PIJACE poziva sve sugrađane i posetioce Grada Subotice da posete tradicionalni, 8. po redu, Zimski vašar – WINTERFEST, koji se održava u periodu od 5. decembra 2018. godine do 13. januara 2019. godine na Trgu Republike u Subotici.

Zimski vašar – WINTERFEST biće otvoren za posetioce svakoga dana od 9 do 21 čas u periodu od 5. decembra 2018. godine do 13. januara 2019. godine na Trgu Republike u Subotici.

WINTERFEST - zimski vašar organizuje se u cilju očuvanja tradicije izrade narodnih rukotvorina, prezentovanja velikog broja proizvoda retkih i starih zanata regiona, uvek iznova zanimljivih umetničkih ručnih radova, promocije široke ponude domaće i organske hrane, bogate ponude različitih vrsta kuvanog vina, kao i gastronomske ponude tradicionalnih jela sa ovdašnjeg područja, a sve u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

Na preko 90 prodajnih štandova zanatlije, preduzetnici i ostali izlagači predstaviće se posetiocima sa svojim umetničkim rukotvorinama, originalnim idejama za poklone, slatkišima i toplim napicima, uz mnoge ponude za decu.

Zimski vašar - WINTERFEST kao i prethodnih godina, predstavljaće omiljeno sastajalište kako mlađih, tako i starijih generacija sugrađana i dragih gostiju našeg Grada Subotice.

Srdačno Vas očekujemo!

Više o ovoj manifestaciji na sajtu organizatora JKP SUBOTIČKE PIJACE >>>