DOKTOR MOBIL - SERVIS MOBILNIH TELEFONA
04.04.2019.

 

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil nalazi se u Beogradu u ulici Kralja MIlana 15, preko puta Beograđanke. Doktor Mobil pruža usluge servisa mobilnih telefona svih svetskih proizvođača (Alcatel, Blackberry, Huawei, HTC, LG, Lenovo, Motorola, Nokia, Samsung, Sony Experia, ZTE, iPhone), bilo da je reč o softverskom ili hardverskom kvaru. Na svaki servis, kao i na ugrađeni deo Doktor Mobil daje garanciju. Svoj telefon možete poslati u servis i preko kurirske službe, kada bude popravljen biće Vam vraćen istim putem.

U usluge servisa Doktor Mobil, pored popravki svih vrsta mobilnih telefona, spada i:

- Zamena stakla i zamena tač skrina (touch screen-a) na mobilnom telefonu

- Zamena LCD displeja (ekrana) na mobilnim telefonima svih poznatijih svetskih proizvođača

- Zamena baterije na mobilnim telefonima sa “klasičnom” i integrisanom baterijom i to za sve modele i sve proizvođače (iPhone, Samsung, HTC, Sony Xperia, LG, Huawei, Lenovo, Nokia…)

- Zamena baterije na tablet uređajima svih proizvođača: Apple (iPad), Samsung, Sony, Lenovo, Huawei, Asus…

- Zamena ili popravka mikrofona i zvučnika na mobilnim telefonima

- Popravka ili zamena čitača SIM kartice

- Dekodiranje mobilnih telefona svih poznatih proizvođača (Samsung, iPhone, Huawei, Sony, LG, HTC, iPhone, Nokia i drugi)

- Servis iPhone mobilnih telefona

Zamena stakla ekrana na iPhone i Samsung telefonima

Doktor Mobil vrši fabričku reparaciju stakla ekrana na Samsung telefonima–zamena stakla na telefonu, koja podrazumeva zamenu napuklog stakla na Samsung Edge telefonima sa zakrivljenim ekranom (Samsung S7, S8, S9, S9 plus, Samsung Note 8, Samsung Note 9), kao i na ostalim Samsung telefonima sa ravnim ekranima. Posedujemo najmoderniju opremu za reparaciju ekrana. Cena zamene samo stakla ekrana je mnogo povoljnija od zamene celog ekrana.

Kada je u pitanju zamena stakla ekrana na iPhone telefonima (iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 i 7 plus, iPhone 8 i 8 plus, iPhone X) vršimo takozvanu fabričku reparaciju ekrana, zamenu polomljenog stakla najsavremenijim metodama.

U servisu Doktor Mobil može se izvršiti i zamena stakla poklopca (leđa) na iPhone telefonima. Najnoviji iPhone telefoni X serije imaju staklena leđa tj. poklopac koji se jako teško skida. Doktor Mobil servis sa uspehom radi zamenu poklopca najsavremenom opremom za ovu vrstu posla.

Na telefonima gde nije moguće zameniti samo staklo, Doktor Mobil vrši zamenu touchscreen-a ili zamenu kompletnog ekrana mobilnog telefona.

Doktor Mobil servis će se potruditi da popravka telefona bude završena u najkraćem mogućem roku. Veliki broj popravki se završava već u toku dana, a često u roku od 1-2 sata.

Doktor Mobil servis od samog početka svog postojanja vrši prodaju i otkup polovnih telefona. Od nedavno je ponuda proširena i sa novim mobilnim telefonima. Nove mobilne telefone možete poručiti online preko sajta servisa Doktor Mobil, isporuka je na kućnu adresu.

U ponudi je i veliki izbor dodatne opreme za mobilnu telefoniju, kao što su baterije, punjači, auto punjači, slušalice, futrole, zaštitne PVC folije za ekrane, maske i oklopi za mobilne telefone, kao i svi ostali rezervni delovi za mobilne telefone (flet kablovi, LCD displeji, touch screen itd.).

Doktor Mobil servis nalazi se u Beogradu u ulici Kralja Milana 15. Za sve informacije pozovite:

011 405 8049 ili 062 16 17 002

Radno vreme servisa je svakog radnog dana od 9-19 časova, subotom od 10-14h.

Više informacija o svemu potražite na sajtu servisa mobilnih telefona Doktor Mobil >>>