E KATALOG PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE ZA 2021. GODINU
23.02.2021.

 

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2021. godinu, digitalno izdanje sa 500 firmi iz Republike Srbije, dostupno je za preuzimanje svim posetiocima sajta Privrednog Imenika Srbije. Novi E Katalog 2021 je rezultat odabira koji je napravila redakcija Privrednog Imenika Srbije u toku prošle godine, koja je bila naročito teška zbog komplikovanih zdravstvenih, organizacionih i ekonomskih uslova.

Katalog Privrednog Imenika Srbije je specijalno digitalno godišnje B2B izdanje, u kojem je pažnja usmerena na uspešne i značajne firme iz Republike Srbije, a prema izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije. Katalog je dvojezični, na Srpskom i Engleskom jeziku.

Srž ovog izdanja je Poslovni Adresar sa 500 firmi, organizacija i institucija iz Republike Srbije prema izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije. Kriterijumi za izbor su u skladu sa uređivačkom politikom “jednakih mogućnosti” redakcije i B2B konceptom Privrednog Imenika Srbije. U ovom izboru nisu mogle biti preskočene najveće kompanije iz Srbije, ne samo zbog njihove veličine u smislu broja zaposlenih, vrednosti, prometa i profita, već i zbog njihovog značaja za veliki broj manjih poslovnih subjekata, a isti kriterijum je primenjen i kod jednog broja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji imaju svoje mesto u Katalogu. Drugi uslov je učestalost pojavljivanja u toku godine u statistikama pravljenim na osnovu anketa i istraživanja tržišta sprovedenih od strane redakcije Privrednog Imenika Srbije i naših saradnika na terenima širom Srbije. I treći uslov je broj upita i poseta stranicama poslovnih subjekata na sajtu Privrednog Imenika Srbije koja ima naglašen B2B karakter i sa dnevnom posetom preko 7.000 jedinstvenih posetilaca predstavlja relevantan izvor informacija u tom smislu.

Novi E Katalog 2021 je rezultat odabira koji je napravila redakcija Privrednog Imenika Srbije u toku prošle godine, koja je bila naročito teška zbog komplikovanih zdravstvenih, organizacionih i ekonomskih uslova.

Katalog Privrednog Imenika Srbije se distribuira besplatno svim pretplatnicima i oglašivačima u izdanjim Privrednog Imenika Srbije, sajmovima, zainteresovanim firmama i institucijama, kao i ambasadama i stranim trgovinskim komorama i predstavništvima.

Katalog za 2021. je dostupan za pregled svim posetiocima sajta Privrednog Imenika Srbije kao E-Katalog 2021:

preuzimanje-ekatalog.gif

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2021. može se preuzeti i u PDF formatu:

Više o Katalogu Privrednog Imenika Srbije možete pročitati ovde >>>