INFO/STAT PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE
01.01.1970.

 

Informacije u bazi podataka i internet izdanju Privrednog Imenika Srbije obrađuju se i ažuriraju svakodnevno i posetiocima sajta one su dostupne praktično odmah. U toku 2. kvartala 2013 godine, do sada je iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije obrisano više privrednih subjekata od broja novoupisanih...

Od 01.04.2013. u bazi podataka Privrednog Imenika Srbije ažurirano je više od 3.600 privrednih subjekata iz Republike Srbije. Pri tom je u ovom periodu iz baze obrisano 694 privredna subjekta (19,2%), a po prvi put se u bazi podataka u istom periodu pojavljuje 631 novi privredni subjekt (17,5% od ukupno obrađenih). Ovaj trend samo potvrđuje opšti utisak o krizi u kojoj se Srpska privreda nalazi, čiji krajnji rezultat je sve veći broj firmi u stečaju i procesu likvidacije, dok istovremeno broj novootvorenih firmi opada.

Prema podacima dobijenim sa Google Analytics-a sajt Privrednog Imenika Srbije je i dalje jedan od najposećenijih portla u B2B segmentu sa preko 6.000 jedinstvenih posetilaca RADNIM DANIMA! U periodu od 10. maja do 9. juna 2013 sajt Privrednog Imenika Srbije zabeležio je više od 139.000 poseta!

 

 

Najposećenije STRANICE uopšte na sajtu bile su:

Najviše pretraživane KATEGORIJE/DELATNOSTI na sajtu Privrednog Imenika Srbije bile su:

Najčešće pregledana MESTA na sajtu bila su:

Najviše poseta, preko 90% stizalo je preko raznih pretraživača na mreži, oko 8% direktno na neku od stranica sajta Privrednog Imenika Srbije i ostatak od oko 2% preko raznih referentnih sajtova.

Najviše posetilaca bilo je, razumljivo iz Srbije, a zatim iz zemalja sličnog govornog područja (BIH, Crna Gora, Hrvatska), ali i iz Nemačke, Slovenije, SAD, Austrije, Švajcarske, Makedonije, Rusije itd.

Procenat redovnih korisnika našeg sajta (povratnika) iznosi 41,4% i u stalnom je rastu u odnosu na broj posetilaca koji po prvi put stižu na neku od stranica sajta Privrednog Imenika Srbije.

Redakcija Privrednog Imenika Srbije poziva korisnike naših izdanja da provere informacije na stranicama za pretrage Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih dostaviti preko obrasca za ažuriranje podataka, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku obraditi i zatim objaviti BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije, prvo na internetu, a zatim u elektronskom i štampanom izdanju.

Programski paket Privrednog Imenika Srbije (elektronsko izdanje) može se potpuno BESPLATNO preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije na adresi http://www.privredni-imenik.com/docs/setup.exe

Registrovani korisnici elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije mogu da preuzmu preko interneta najnovije informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije koje se ažuriraju kvartalno (tromesečno), kao i najnoviju verziju samog programa. Više o elektronskoj verziji Privrednog Imenika Srbije i načinima preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na stranici Upgrade & Update.