JOVISTE - PVC I ALU STOLARIJA
12.12.2019.

 

JOVISTE doo iz Palića već više od 10 godina razvija moderna rešenja u oblasti PVC i AL stolarije i dodatne opreme zaštite od spoljnih uticaja. JOVISTE nudi visok kvalitet proizvoda (prozora, vrata i dodatne opreme) za stan ili kuću, kao i za poslovne objekte, podršku u svima fazama izvođenja projekata, pouzdane rokove isporuke, tehničku podršku i garanciju od 10 godina! U modernoj proizvodnji opremljenoj CNC mašinama velikog kapaciteta JOVISTE proizvodi stolariju koja zadovoljava najviše svetske standarde po cenama prilagođenim našem tržištu.

Kao autorizovani REHAU partner JOVISTE nudi vrhunski kvalitet proizvoda ali i proveren proizvodni proces u skladu sa strogim profesionalnim kriterijumima kompanije REHAU. Kao da kupujete nemačku stolariju, proizvedenu u fabrici u Nemačkoj!

Za kvalitet proizvoda garantuje sertifikat čuvenog IFT Instituta iz Rozenhajma u Nemačkoj. Sve karakteristike JOVISTE prozora i vrata su u skladu sa deklarisanim vrednostima proverenih partnera i dobavljača. JOVISTE proizvodi su CE sertifikovani, što je znak da su usaglašeni sa strogim kriterijumima za prodaju na EU tržištu.

Kompanija JOVISTE je preuzela moderna rešenja iz superiorne proizvodne tradicije nemačke kompanije REHAU, standardne PVC profile vrhunskih karakteristika kao i profile ojačane staklenim vlaknima, proizvedenim RAU-FIPRO tehnologijom koja se koristi u industriji aviona. Za vrhunsku sigurnost JOVISTE rešenja garantuje nemački proizvođač najbezbednijih okova i brava G-U. JOVISTE ugrađuje isključivo staklo vrhunskih karakteristika globalnog lidera kompanije GUARDIAN.

Tokom godina rasta i preko 50.000 ugrađenih prozora u kompaniji JOVISTE su usavršavali znanja ali su i razvijali tim profesionalaca u proizvodnji i ugradnji. Uz najsavremeniju tehnologiju za proizvodnju i dobavljače koji su globalni lideri u branši JOVISTE može da ponudi proizvode sa sertifikovanim kvalitetom. Uz sertifikat za REHAU kvalitet i sertifikat IFT instituta iz Rozenhajma, JOVISTE poseduje i CE znak, neophodan za izvoz u zemlje Evropske unije. Proizvodnja kompanije JOVISTE je organizovana prema standardima Sistema menadžmenta upravljanja kvalitetom ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

U saradnji sa projektantima i arhitektatama JOVISTE nudi širok izbor rešenja, stručne preporuke, podršku u pripremi projekata i partnerski razvoj poslovanja.

Investirorima i izvođačima JOVISTE garantuje vrhunski kvalitet proizvoda i najbolje uslove i rokove. Uz stručnu i servisnu podršku tu je i najduža garancija na našem tržištu.

Distributerima JOVISTE nudi povlašćene uslove, profesionalnu marketinšku podršku, profesionalnu obuku prodavaca i zajednički nastup na većim projektima.

Majstorima za ugradnju JOVISTE garantuje visok kvalitet proizvoda, kratke rokove isporuke i transport do mesta montaže. Takođe im omogućava profesionalnu obuku i stručno usavršavanje. JOVISTE je otvoren za partnersku saradnju na većim projektima i nudi dodatnu stimulaciju za posredovanje kod većih kupaca.

Vrhunske JOVISTE proizvode možete pogledati u prodajnim salonima u Subotici i Paliću ili kod nekog od distributera proizvoda komapnije JOVISTE u Srbiji.  

Sve informacije o proizvodima, partnerima, salonima i distributereima potražite na sajtu kompanije JOVISTE >>>

Kontakt informacije kompanije JOVISTE na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>