KATALOG I PROGRAM PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE ZA 2020. GODINU
25.02.2020.

 

e-Katalog Privrednog Imenika Srbije

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2020. godinu (e-Katalog) je specijalno elektronsko, dvojezično godišnje izdanje i namenjen je pretplatnicima i oglašivačima u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i drugim zainteresovanim firmama i institucijama, sajmovima u Srbiji i inostranstvu, ambasadama i trgovinskim komorama i predstavništvima u Srbiji i inostranstvu.

Srž Katolaga čini Poslovni adresar sa 500 firmi, organizacija i institucija iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije. Kriterijumi za izbor su u skladu sa uređivačkom politikom redakcije Privrednog Imenika Srbije, koja daje isti tretman i jednake šanse svim poslovnim subjektima iz Republike Srbije. Svakako, prilikom izbora nisu mogle biti preskočene najveće srpske kompanije, ne samo zbog njihove veličine u smislu broja zaposlenih, vrednosti, prometa i profita, već i zbog njihovog značaja za veliki broj drugih poslovnih subjekata u Srbiji. Isti kriterijum je primenjen i kod jednog broja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji imaju svoje mesto u Katalogu za 2020. Drugi uslov je učestalost pojavljivanja u statistikama koje se prave na osnovu anketa i istraživanja tržišta sprovedenih od strane redakcije Privrednog Imenika Srbije i naših saradnika na terenima širom Srbije u toku prošle godine. I treći uslov bio je broj upita i poseta njihovim stranicama na internet prezentaciji Privrednog Imenika Srbije www.privredni-imenik.com, koja ima naglašen B2B karakter i sa dnevnom posetom preko 7.000 jedinstvenih posetilaca predstavlja relevantan izvor informacija u tom smislu.

U e-Katalogu Privrednog Imenika Srbije za 2020. godinu izabrani poslovni subjekti razvrstani su u Poslovnom Adresaru po abecedi i uz logotip i osnovne kontakt informacije linkom povezani sa kompletnim informacijama na sajtu Privrednog Imenika Srbije.

Katalog Privrednog Imenika Srbije 2020. možete pregledati na našem sajtu na linku e-Katalog, a dostupan je i za preuzimanje u pdf formatu kao Katalog-2020.pdf (veličina fajla za preuzimanje je 39,7 MB).

Više o e-Katalogu Privrednog Imenika Srbije >>>

Program Privrednog Imenika Srbije

Program – Telcom Poslovne Aplikacije je elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije, na Srpskom i Engleskom jeziku. Program za 2020. godinu je dostupan za preuzimanje na sajtu Privrednog Imenika Srbije, a može se dobiti i na CD-u sa pripadajućom štampanom i digitalnom dokumentacijom.

Program sa bazom podataka Privrednog Imenika Srbije je modularni programski paket koji sadrži informacije o poslovnim subjektima i alate za pretraživanje i sortiranje sadržaja baze podataka, snimanje i čuvanje pretraga, izvoz izabranih podataka u .txt fajlove, koji se zatim mogu koristiti za pravljenje sopstvenih mejling lista, tabela i baza podataka. Softver radi na svim Windows operativnim sistemima, instalacija i deinstalacija su veoma brzi i jednostavni, bilo kakva obuka za korišćenje programa je suvišna jer rezultate vidite odmah pošto dodirnete tastaturu vašeg računara, a na raspolaganju su Vam i veoma korisni HELP fajlovi. Ažuriranje baze podataka i programa obavlja se preko interneta svakog meseca u toku trajanja jednogodišnje pretplate.

Šta nudi Program Privrednog Imenika Srbije?
  • Oko 50.000 aktivnih poslovnih subjekata iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije
  • Ažuriranje programa i podataka preko interneta svakog meseca
  • Alati za pretrage, čuvanje i izvoz podataka
  • Verzije programa na Srpskom i Engleskom jeziku
  • Jednostavna instalacija i registracija softvera

Svi pretplatnici i oglašivači u Privrednom Imeniku Srbije mogu preuzeti Program za 2020. sa našeg sajta >>>

Korisnici koji već imaju licencu za Program nastavljaju da rade sa već instaliranim softverom tako što će preuzeti najnovije izmene u toku ovog meseca i licenca im se automatski produžava za još godinu dana.

Verzija Programa na Engleskom jeziku distribuira se pod naslovom B2B Serbia – Business Application i može se takođe preuzeti sa našeg sajta na Engleskom jeziku: www.b2b-serbia.com >>>

Program Privrednog Imenika Srbije za 2020. možete poručiti po ceni od 9.900,00 dinara na stranici Usluge/Pretplata >>>

Više o Programu Privrednog Imenika Srbije >>>