KURIRSKA SLUŽBA BEX EXPRESS
21.08.2018.

 

Bex je domaća privatna kurirska služba, sa najbržim stepenom razvoja na Balkanu. Za kratko vreme Bex express je uspeo da osvoji jednu od vodećih pozicija na poštanskom tržištu Srbije. Na stotine dostavnih vozila najvišeg kvaliteta, savremena oprema za praćenje pošiljki i velika mreža distributivnih centara i Paket Shopova, omogućuje Bex express-u da isporučuje na desetine hiljada paketa dnevno od vrata do vrata, po principu “danas za sutra”.

Bex kurirska služba nudi svojim korisnicima u Srbiji najbolju brzu dostavu pošiljki, bez obzira na udaljenost. Paketi se preuzimaju svakog radnog dana i dostavljaju svakog dana osim nedelje, od vrata do vrata, po principu “danas za sutra”. Osim preuzimanja paketa od pošiljaoca i njenog isporučivanja primaocu Bex takođe pruža svojim korisnicima i niz dodatnih usluga po vrlo povoljnim cenama. Korisnici imaju i mogućnost da ostave i pokupe pošiljku u mnogobrojnim Bex poslovnicama i Paket Shopovima širom Srbije.

Ukoliko Vas interesuje koliko košta slanje paketa preko kurira, pogledajte cenovnik i uz pomoć kalkulatora cena izračunajte sami koliko košta slanje paketa.

Za slanje paketa korisnicima su na raspolaganju brojevi Call centra za zakazivanje kurira, koji će na Vašim vratima preuzeti paket. Bex svojim korisnicima omogućava i online zakazivanje kurira jednostavnim popunjavanjem formulara na njihovom sajtu. Usluge Bex kurirske službe možete zakazati i uz pomoć Android aplikacije, koju možete preuzeti preko Google Play-a. Kurira možete zakazati, bilo da ste fizičko ili pravno lice, preko Bex-ove Web Shipping platforme BexShip, koja se nalazi na stranici Online zakazivanje.

Bex svojim korisnicima omogućava uslugu online praćenja pošiljke, kao i preko android aplikacije. Potrebno je da unesete broj pošiljke koji se nalazi na adresnici ili slipu i dobićete tačne podatke o statusu vaše pošiljke: vreme prijave pošiljke, datum preuzimanja i dostave...

Za online zakazivanje kurira preko BexShip aplikacije nije potrebna registracija, ali ukoliko šaljete često veliki broj pošiljaka, bilo da ste fizičko ili pravno lice, preporučuje se da postanete registrovani korisnik i iskoristite dodatne pogodnosti:

• Mogućnost pretraživanja evidentiranih pošiljaka na osnovu adrese, imena, broja pošiljke, datuma ili iznosa otkupnine

• Prikaz liste pošiljaka za preuzimanje

• Mogućnost izmene i brisanja nepreuzetih pošiljaka

• Da vam, jednom uneti podaci o klijentu kojem ste slali pošiljku, uvek budu na raspolaganju

• Olakšano pakovanje i adresiranje pošiljaka, dobijanjem Bex samolepljivog papira za štampanje adresnica na vašem štampaču

• Mogućnost uplate otkupa na račun

• Mogućnost bezgotovinskog plaćanja poštarine- ukoliko ste pravno lice koje ima ugovor sa nama

• Mogućnost štampe više adresnica odjednom

Bex se posebno ponosi svojim timom stručnih i veselih mladih ljudi. Cilj Bex tima je da zaštiti interese korisnika, kao i poslovne interese partnera. VIP odeljenje je na stalnom zadatku razumevanja različitih problema i kreiranja diferenciranih i poboljšanih rešenja koja će odgovoriti i najsloženijim potrebama klijenata.

Otvorenost, pouzdanost i pravičnost su srž Bex principa. Misija Bex-a je da kontinuirano povećava zadovoljstvo korisnika i pruža usluge na vreme, bez greške.

Više informacija možete pronaći na sajtu Bex express-a >>>

BEXEXPRESS ŠABAC D.O.O.

KRALJA MILUTINA 146

15000 ŠABAC, SRBIJA

Mobilni:069 640 640

Mobilni:066 3 555 000

Telefon:011 6 555 000

Telefon:015 640 640

E-mail: bex@bex.rs

Reklamacije: reklamacije@bex.rs

Call centar: cc@bex.rs

Komercijala: komercijala@bex.rs

Bezbednost poslovnog sistema: bps@bex.rs

Knjigovodstvo/fakturno: knjigovodstvo@bex.rs

Vozni park: vp@bex.rs

Tehnička podrška - IT: it@bex.rs

Marketing: marketing@bex.rs

Skype: skype:fbgrupa

Ukoliko želite da postanete registrovani korisnik Bex express-a pošaljite zahtev na email shipping@bex.rs ili pozovite 064 890 4100

Više informacija o firmi Bex express na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>