Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu je izašao
28.02.2018.

 

Novi Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu je izašao iz štampe i distribucija pretplatnicima i oglašivačima je završena. Početkom februara isporučen je i Program /CD Privrednog Imenika Srbije za 2018. Oba izdanja, kao i sajt su dvojezična: na Engleskom i Srpskom jeziku.

Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2018. godinu je distribuiran preko Pošte Srbije i naše kurirske službe svim pretplatnicima i oglašivačima iz 2017. godine ali i sajmovima, ambasadama, privrednim komorama i trgovinskim predstavništvima u Srbiji i inostranstvu.

Počev od 01.03.2018. svi pretplatnici i oglašivači u našim izdanjima za 2018. godinu koji još uvek nisu dobili svoj primerak Kataloga ili Programa, mogu pozvati izdavača na info telefon redakcije (011) 244-00-36 ili kontaktirati preko e-mail adrese office@privredni-imenik.com kako bi smo rešili sve eventualne probleme oko isporuke.

Katalog Privrednog Imenika Srbije na Srpskom i Engleskom jeziku, sa adresarom 500 firmi, organizacija i institucija iz cele Srbije u izboru redakcije Privrednog Imenika Srbije, namenjen je pretplatnicima i oglašivačima u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije i drugim zainteresovanim firmama i institucijama, sajmovima u Srbiji i inostranstvu, ambasadama i trgovinskim komorama i predstavništvima u Srbiji i inostranstvu. Katalog Privrednog Imenika Srbije za 2018. je štampan u punom koloru, a korice su plastificirane.

Program/CD je takođe dvojezični, na Srpskom i Engleskom i na taj način informacije o poslovnim subjektima iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije postaju dostupne publici širom sveta. Verzija na Engleskom jeziku se distribuira pod naslovom B2B Serbia – Program/CD i može se takođe besplatno preuzeti i isprobati sa našeg sajta www.b2b-serbia.com na Engleskom jeziku.

Molimo sve pretplatnike i oglašivače u izdanjima Privrednog Imenika Srbije, koji još uvek nisu izmirili u celosti svoje obaveze prema izdavaču, da to učine u najkraćem roku (ukoliko to nije drugačije predviđeno ugovorom), jer se radilo o nižim i fiksnim pretplatnim cenama, uz koje su naručioci ostvarivali i druge popuste kod oglašavanja i koje su važile samo u 2017. godini.