Legendarna Patrizia Gucci odsela u luksuznom Prezident Hotelu*****
30.11.2017.

 

Patrizia Gucci, predstavnica najpoznatijeg italijanskog modnog brenda, u sklopu Serbia Fashion Week-a u Novom Sadu održala je promociju svoje najnovije knjige "Gucci", koja govori o istini jedne od najuspešnijih dinastija! U Srpskoj Atini se zadržala tri dana, a svoje dragocene trenutke je provela u luksuznom Prezident Hotelu***** u Novom Sadu.

Guccio Gucci osnovao je ovaj brend u rodnoj Firenci daleke 1921. godine. Patrizia je četvrta generacija u modnoj imperiji “Gucci” i radi kao brend menadžer kompanije koja se smatra najpoznatijim i najprodavanijim italijanskim brendom i posluje u 300 svojih prodavnica širom sveta.

Prezident Hotel***** je u istom periodu ugostio jednog od najuticajnijih ljudi iz sveta modne industrije, čija biografija deluje gotovo nestvarno. Gospodin Donald Potard, savetnik je najpoznatijih modnih kompanija kao sto su Paco Rabanne, Kenzo Takada, Chantal Thomass, Vivienne Westwood, Alexander McQueen, Donna Karan, Alexis Mabille, Philippe Starck i Eric Gizard. Gospodin Potard je 25 godina bio generalni direktor modne kuće Jean Paul Gaultier.

Više o svemu potražite na sajtu Prezident Hotela*****.

Informacije o kompaniji Prezident Hotel***** na sajtu Privrednog Imenika Srbije >>>