MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU 2012
01.01.1970.

 

Od 12. do 18. maja 2012. u Novom Sadu će se održati 79. međunarodni poljoprivredni sajam, najveća sajamska manifestacija u Srbiji i jedan od pet najuglednijih poljoprivrednih sajmova u Evropi. Očekuje se veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja iz regiona, Evrope, Azije i Amerike, koji će predstaviti svoje proizvode iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, poljoprivredne mehanizacije, stočarstva i drugih grana povezanih sa agrarom.

 

 

 

 

 

Zemlja partner na 79. međunarodnom sajmu poljoprivrede biće AUSTRIJA.

Strateški partneri sajma su: Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, vodoprivrede i šumarstva Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za privredu Vlade AP Vojvodine i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Vlade AP Vojvodine.

Generalni sponzor 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma je Delta Generali Osiguranje.

U kongresnom centru Master biće organizovano mnoštvo promocija, prezentacija i stručnih i naučnih skupova. Austrijski poljoprivredni klaster organizovaće u toku sajma stručne seminare na temu edukacije poljoprivrednika, organske poljoprivrede, obnovljivih izvora energije, poljoprivrednih tehnologija i mogućim oblicima saradnje u stočarskoj proizvodnji Austrije i Srbije. Više o tome>>>

Kao i do sada biće organizovano ocenjivanje kvaliteta proizvoda po robnim grupama i dodela priznanja najboljima. Proizvodi iz Vojvodine nagrađeni na ovom sajmu mogu da konkurišu za oznaku "Najbolje iz Vojvodine" koju dodeljuje Pokrajinski sekretarijat za poljoprivedu.

Više informacija o sajmu, izlagačima i sajamskim manifestacijama naći ćete na internet adresi Novosadskog sajma... Više o tome>>>