MEĐUNARODNI SAJAM PREDUZETNIŠTVA - BIZNIS BAZA 2013
01.01.1970.

 

Od 27. do 29. novembra 2013 godine na Beogradskom sajmu će se održati 12. Međunarodni sajam preduzetništva BIZNIS BAZA 2013. Ovo je najveća i najvažnija nacionalna manifestacija preduzetnika i institucija koje pružaju podršku razvoju sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika (MSP) u Srbiji, a sve veći značaj dobija i u jugoistočnoj Evropi.

 

 

BIZNIS BAZA je mesto susreta privrednika i predstavljanja ponude MSP sektora, pojedinačno ili u okviru strukovnih udruženja i klastera, organizovanih na nacionalnom, regionalnom ili lokalnom nivou, kao i mesto na kojem veliki sistemi i javni sektor mogu predstaviti svoju ponudu usluga namenjenu malim i srednjim preduzećima.

Cilj je da se pažnja država, javnosti i društveno odgovornih korporacija usmeri ka sektoru MSP radi povećanja privredne aktivnosti, razvoja preduzetništva, podsticaja osnivanja, rasta i razvoja malih i srednjih preduzeća, povećanja konkurentnosti i inovativnosti, pretvaranja inovacija u gotove proizvode, povećanja primene IT, sertifikacija i standardizacija, doprinos povećanju izvoza, profesionalna orijentacija mladih, podsticaj razvoju učeničkog, omladinskog, ženskog i socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja.

Organizator sajma je Beogradski Sajam. Partner ovogodišnje BIZNIS BAZE je Nacionalna agencija za regionalni razvoj –NARR uz doprinos Evropske mreže preduzetništva i mrežom organizatora grupnih nastupa: Regionalne agencije, asocijacije i centri za razvoj MSP, Privredna komora Beograda i Privredna komora Srbije.

Pored izložbenog dela sajma u halama 1 i 1A Beogradskog Sajma, održaće se brojni prateći programi, a organizovani su i poslovni B2B susreti na nacionalnom i regonalnom nivou.

Na prošlogodišnjem sajmu učestvovalo je oko 300 izlagača iz zemlje i inostranstva i preko 100 gradova i opština.

Više informacija o sajmu BIZNIS BAZA 2013 možete naći na sajtu Beogradskog sajma ili dobiti od organizatora:

 

BEOGRADSKI SAJAM

Bulevar vojvode Mišića 14

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 2655-008

Fax: +381 (0)11 2655-421

e-mail: biznisbaza@sajam.rs