Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu
01.01.1970.

 

Od 14. do 21. maja u Novom Sadu će se po 78. put održati međunarodni poljoprivredni sajam, najveća sajamska manifestacija u ovom delu Evrope i svakako najznačajnija za privredu Republike Srbije. Okupiće više od 1.500 izlagača iz preko 60 zemalja iz regiona, Evrope i celog sveta koji će predstaviti svoje proizvode iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočartsva i drugih grana povezanih sa agrarom.

Očekuje se više od 300.000 posetilaca i dobar poslovni rezultat za izlagače. I ove godine na međunarodnom poljoprivrednom sajmu biće prisutne nadležne institucije Republike Srbije kako bi predstavile svoje programe i informisale direktno poljoprivrednike o mogućnostima finansiranja i pristupa raznim fondovima čija bi svrha bila unapređenje poljoprivredne proizvodnje kod nas. Takođe će tradicionalno biti organizovano ocenjivanje kvaliteta proizvoda i dodela priznanja najboljima. U kongresnom centru Master biće organizovano mnoštvo promocija, prezentacija i stručnih i naučnih skupova.

Ove godine na 78. međunarodnom sajmu poljoprivrede zemlja pertner biće PORTUGALIJA.

Strateški partneri sajma su: Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za privredu vlade AP Vojvodine i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu vlade AP Vojvodine.

Više informacija o sajmu, izlagačima i sajamskim manifestacijama naći ćete na internet adresi Novosadskog sajma. Više o tome>>