Međunarodni sajam franšizinga 2010 u Beogradu
01.01.1970.

 

 

 

U Beogradu će se u prostorijama BelExpoCentra 12. i 13. novembra 2010. godine održati po prvi put MEĐUNARODNI SAJAM FRANŠIZINGA 2010. Organizatori Sajma su Privredna komora Srbije – Centar za franšizing u saradnji sa BelExpom i Global Expom iz Beograda, a uz podršku Srpskog udruženja za razvoj franšizinga i Trgovinskog odeljenja ambasade SAD u Beogradu. Misija Sajma je popularizacija i afirmacija razvoja privredne strukture korišćenjem franšiznih koncepata usmerenih prvenstveno ka malim i srednjim preduzećima...

U ova dva dana Sajma biće omogućeno preduzetnicima i onima koji to tek žele da postanu, razmena iskustava sa mnogim vrhunskim stručnjacima, upoznavanje ponude domaćih i stranih franšiznih koncepata na svim nivoima investiranja, učestvovanje u radu savetovanja, interaktivnih predavanja i izložbe franšiza, a u cilju ostvarivanja kontakata koji mogu biti odlučujući za poslovnu budućnost svake osobe ili preduzeća.

12. i 13. novembra 2010. godine u BelExpocentru Beograd održaće se i konferencije o franšiznom poslovanju koje će ponuditi adekvatnu i kvalitetnu pomoć preduzetnicima koji žele da prošire svoje poslovanje kreiranjem franšiznog sistema i osobama koje žele da uđu u svet preduzetništva kroz kupovinu franšize. Učesnici i posetioci Sajma će imati retku prilika da kroz konferencije saznaju najnovije informacija koje su dostupne na području poslovanja vezanih za franšizno poslovanje u Srbiji i inostranstvu: kako kupiti franšizu, kako napraviti franšizu, franšizni ugovor, marketing, poslovno planiranje, upravljanje ljudskim resursima, osiguranje i drugo.

Međunarodni sajam franšizinga je namenjem svim potencijalnim kupcima franšiza iz čitave Srbije, nezaposlenima koji žele da započnu sopstveni posao, preduzetnicima koji žele da prošire i transformišu svoje poslovanje, privrednim subjektima koji su zainteresovani za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konsultantima u malom preduzetništvu i advokatskim kancelarijama, bankarskom sektoru koji prati trendove u preduzetništvu i prilagođava se potrebama svojih klijenata.

Popularizacija koncepta franšiznog poslovanja u Srbiji predstavlja jedan od ključnih aspekata bržeg ekonomskog razvoja srpske privrede i njenog uključivanja u svetske i evropske integrativne tokove i poboljšanja konkurentske pozicije domaće privrede. Svrha istraživanja i analize postojećeg franšiznog poslovanja u razvijenim zemljama, ogleda se u podizanju svesti o prednostima i potencijalnim mogućnostima franšiznog poslovanja u Srbiji, kao i unapređenju slobodnog preduzetništva kroz isticanje ključne uloge franšize u otvorenom poslovnom sistemu privrednih društava.

Međunarodni sajam franšizinga 2010 je vrhunski dogadjaj po kvalitetu organizacije, učesnicima i promociji pre svega biznisa, naše zemlje i grada domaćina, Beograda.

Više o ovom događaju možete saznati na sajtu Međunarodnog sajma franšizinga...