NOVE INFORMACIJE I STATISTIKA PRIVREDNOG IMENIKA SRBIJE
01.01.1970.

 

Redakcija Privrednog Imenika Srbije organizuje i sprovodi non-stop aktivnosti kojima se terenskim, telefonskim i internet anketama prikupljaju informacije o privrednim subjektima Republike Srbije, radi ažuriranja baze podataka Privrednog Imenika Srbije isključivo za potrebe pripremanja i izdavanja internet, elektronskog i štampanog izdanja Privrednog Imenika Srbije.

Informacije u bazi podataka i internet izdanju Privrednog Imenika Srbije obrađuju se i ažuriraju svakodnevno i posetiocima sajta one su dostupne odmah. U toku avgusta 2012 iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije obrisano je 231 pravno lice, uneseno novih 294 i ažurirano 1.411privrednih subjekata.

Prema podacima dobijenim sa Google Analytics-a raste broj poseta stranicama internet izdanja Privrednog Imenika Srbije, sa više od 140.000 poseta u toku avgusta 2012. U ovom periodu, svakog radnog dana, razne sadržaje Privrednog Imenika Srbije na internetu pregledalo je u proseku 5.500 jedinstvenih korisnika.

 

 

Najposećenije STRANICE uopšte na sajtu bile su:

Najviše pretraživane DELATNOSTI/KATEGORIJE na sajtu Privrednog Imenika Srbije bile su:

Najčešće pregledana MESTA na sajtu bila su:

Najviše poseta (preko 90%) stizalo je preko raznih pretraživača, oko 8% direktno na neku od stranica sajta Privrednog Imenika Srbije i ostatak (oko 2%) preko referentnih sajtova. Pri tom raste procenat povratnika (preko 44%) u odnosu na broj posetilaca koji po prvi put dolaze na naš sajt. Najviše posetilaca bilo je, razumljivo, iz Srbije, a zatim iz zemalja sličnog govornog područja (BIH, Crna Gora, Hrvatska), ali i iz Nemačke, Slovenije, USA, Austrije, Švajcarske, Makedonije, Rusije itd.

Pozivamo korisnike svih izdanja Privrednog Imenika Srbije da provere informacije na stranicama za pretrage Online Privrednog Imenika Srbije. U slučaju da podataka nema ili su nepotpuni možete ih dostaviti redakciji Privrednog Imenika Srbije preko obrasca za ažuriranje podataka, a izdavač se obavezuje da će ih u najkraćem roku obraditi i zatim objaviti BESPLATNO u svim izdanjima Privrednog Imenika Srbije, prvo na internetu, a zatim u elektronskom i štampanom izdanju.

Elektronsko izdanje Privrednog Imenika Srbije može se potpuno BESPLATNO preuzeti sa sajta Privrednog Imenika Srbije na adresi http://www.privredni-imenik.com/docs/setup.exe Registrovani korisnici elektronskog izdanja Privrednog Imenika Srbije mogu da preuzmu preko interneta najnovije informacije iz baze podataka Privrednog Imenika Srbije koje se ažuriraju kvartalno (tromesečno), kao i najnoviju verziju samog programa (Telcom Poslovne Aplikacije) za rad sa Privrednim Imenikom Srbije.

Više o elektronskoj verziji Privrednog Imenika Srbije i načinima preuzimanja novih programa i podataka možete pročitati na stranici Upgrade & Update.